Villámgyorsan találtam villámvédelmi tanfolyamot

Az iskola elvégzése után nem mentem egyetemre, hanem helyette egy MLM-es cég termékeit kezdtem el értékesíteni. Mondanom sem kell, hogy mindenki tisztára hülyének nézett. A szüleim mindig is a kemény munkában hittek, szerintük nem lehet mások vásárlásaiból megélni. Sajnos végül igazuk lett, mert kezdetben jól ment az üzlet, de végül nem sikerült elérni a kitűzött célt.

Gyorsan kellett váltanom és egy használható szakmát szereznem, ezért egy villámvédelmi tanfolyam elvégzése mellett döntöttem. Az oktatozone.hu kínálatában meg is találtam a képzést kedvező feltételek mellett. Korábban villamosipari szakközépiskolában tanultam és szakmai gyakorlaton is részt vettem, így nem jelentett gondot az előkövetelmények teljesítése. Az elfogadott korábbi tanulmányok listája egy külön dokumentum formájában tölthető le, ami segít, hogy lépésenként tudjunk végigmenni az ismertetőn, és ne zavarjon össze egyszerre a sok információ.

A képzéssel kapcsolatos egyéb tudnivalók szintén pontokba vannak szedve, mint például az óraszám, az, hogy mennyi a villámvédelmi tanfolyam ára, és milyen könnyítést kaphatunk a fizetés tekintetében, satöbbi. De ami a legfontosabb: a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókról is előre tájékoztatnak, illetve az órák várható időpontjáról is. Előre tervezni pedig nagyon is fontos, ha az ember egy ilyen komoly dologra adja a fejét.

A jelentkezést ugyanakkor a lentebb található űrlap segítségével kell megejtenünk, ahol egyszerűen meg tudjuk adni a kért adatokat.

Tanulni sosem késő, viszont fontos, hogy megbízható felnőttképzési intézményt válasszunk. Én az oktatozone.hu-ra teszem a voksom!

Profit