Monopoly az egész családnak

Kereskedelemmel és informatikával is foglalkozom a munkám során egy szoftverfejlesztő cégnél. Az adott szoftvereket értékesítem régi is potenciális ügyfelek számára. Az egyetemen közgazdaságtant végeztem, de mindig is fogékony voltam az informatikára, ezért nem jelentett gondot, hogy ezt a területet is kitanuljam.

Van két kisfiam, a nagyobbik iskolás és nagyon szereti a matekot hozzám hasonlóan. Örömmel tölt el, hogy érdeklik a pénzügyek, a zsebpénzével is nagyon gazdaságosan jár el, spórolós típus. Amikor adóbevallásról, financiális ügyekről van szó itthon, gyakran kérdez dolgokat ezzel kapcsolatban, amiket nem ért. Ilyenkor megpróbáljuk ezeket a számára leginkább érthető módon elmagyarázni.

Idén karácsonykor megleptem a családot egy klasszikus Monopoly társasjátékkal, mivel a nagyobbik fiam már régóta áhítozik érte. A társasjátékot a www.jatekwebshop.eu oldalról rendeltem. Azért ezt az oldalt választottam, mert egy ismerősöm ajánlotta, aki már rendelt tőlük játékot és azt mondta, nagyon megbízható cég. Ezen a webshopon nemcsak társasjátékokat lehet vásárolni, hanem rengeteg féle játékot és kiegészítőt. Lehet kapni többek között iskolaszereket, babákat, kis járműveket, játékfigurákat, kreatív játékokat és még jelmezeket is.

monopoly

A várt 1-3 munkanapon belül valóban meg is jött a csomag, amit házhoz rendeltem és előre kifizettem kártyával. A Monopoly játékra 24 hónap garanciát kaptunk. Hibátlanul érkezett meg a csomag, a leírásban szereplő minden elemet tartalmazta a játék doboza. Nagy volt az öröm, amikor a fiam kibontotta a családnak szánt ajándékot. Persze még aznap rögtön fel is avattuk és nagyon jól szórakoztunk.

Profit