Kerti bútort is csak ajánlás alapján veszek

Most lesz ötödik éve, hogy egy MLM hálózat vezetőjeként dolgozom. Az egészben a legjobb, hogy folyamatosan kapcsolatban vagyok különféle emberekkel. Imádok velük foglalkozni. Feltölt, ha adhatok másoknak, továbbá én is folyamatosan többé és többé válok általa.
A sok tapasztalatot, amit munkámból fakadóan kaptam, az élet számos területén tudom kamatoztatni.

Amit megtanultam a munkám során, hogy a legjobb termékek és szolgáltatások ajánlás útján érhetőek el. Az emberek szava sokat számít, így hát amikor valami újdonságot keresek, akkor mindig mások véleményét kérdezem ki először.
Nem volt másképp akkor sem, amikor kerti bútort kellett vásárolnom. Mivel a legutóbbi kerti partyn Dánieléknél voltunk, őt kérdeztem a témában, hiszen igazán tetszetős ülőgarnitúrát láttam nála.

Dani készségesen mesélt és segítetett nekem a témában. Küldött is rögtön egy oldalt, aminek a címe ez volt: Kerti bútor garnitúrák kerti kellékek webáruház az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól
Már a felirat is felkeltette az érdeklődésem, de először az ő véleményére voltam kíváncsi. Jó ideje ismerem, így adok a szavára.
Elmondta nekem, hogy ő már sokszor rendelt az 50szazalek.com oldalról. Először a közösségi médiában bukkant az oldalra, amikor lakberendezési cikkeket keresett. Le volt nyűgözve, mekkora a választék! Sokféle kategóriában találni itt különféle holmikat: autós kiegészítők, babaholmik, és sorolhatnám még napestig. Ami őt megfogta, az nem más, mint a kitűnő árak, és a magas színvonalú ügyfélkiszolgálás. Soha nem volt még probléma az innen rendelt áruval, és mindig az adott időre, pontosan érkezett meg a csomag.

Úgy gondoltam, Dani véleménye elég meggyőző, hiszen ő is csak a legjobbal elégszik meg.
Este nekiálltam szétnézni az oldalon. Már elsőre is tetszett, ugyanis nagyon átlátható, modern külsővel rendelkezett. A felépítése egyszerű, így a nagy választék ellenére is könnyedén megtaláltam, amit kerestem.

Az utam egyenesen a kerti bútorokhoz vitt. Valóban csodás darabok vártak, és meglepően jó áron! Nem véletlenül, hiszen az 50szazalek.com egy különleges webáruház. A munkatársak folyamatosan dolgoznak azon, hogy a legjobb minőségű árucikkeket tegyék elérhetővé az online boltjukban, méghozzá a lehető legjobb áron.
A kerti bútorok esetén olyan mértékű akciókat találtam, hogy meg sem érte volna elmennem bármelyik közeli áruházba ilyesmit vásárolni.

Gyorsan ki is választottam egy nekem tetsző darabot. Először kicsit aggódtam, hogy vajon hogyan tudok rendelni egy ilyen fontos dolgot az internetről, de minden kétségem elszállt, amikor megnéztem a termékleírást. Minden paraméter precízen meg volt jelenítve, így aztán könnyen el tudtam képzelni, hogy mekkora, és hová tudnám elhelyezni. Emellett a jó minőségű fényképek sem jöttek rosszul. Vizuális típus vagyok, és a képek és az adatok segítségével már szinte láttam magam előtt a kertben az 50szazalek.com-ról rendelt ülőgarnitúrát és asztalt.
Ha így nem sikerült volna minden kétségem eloszlatni, akkor sem lenne gond: a webáruház 14 napos garanciát vállal a rendelésekre. Ez azt jelenti, hogy minden terméknél megvan a jogunk, hogy 14 napon belül visszaküldjük, ha mégsem felel meg az elképzeléseinknek. Okot nem kell rá adni, elfogadják probléma nélkül, ha másképp döntünk. Ez megnyugvást ad, hiszen így végképp nem hibázhatok, ha itt vásárolok! Továbbá úgy érzem, ez arra is remek megerősítés, hogy tényleg értik a dolgukat. Az a webáruház, ahová vissza tudom küldeni indoklás nélkül a csomagot nemtetszés esetén, nagyon biztos lehet a dolgában. Ha valaki nem minőségi terméket árul, akkor erre biztosan nem hívják fel a figyelmet, vagy lehetőséget sem adnak.

A kosárba helyeztem a bútort, azonban volt még pár kérdésem. Hirtelen nem tudtam, hová forduljak, majd eszembe jutott, hogy van ügyfélszolgálatuk. Telefonon és e-mailben is elérhetőek. Én az előbbi mellett tettem le a voksom, hiszen az sokkal gyorsabb, és MLM-es életemből fakadóan nem félek felemelni a kagylót.
A telefonos kisasszony nagyon kedves volt, készségesen válaszolt minden kérdésemre. Ez a megoldásorientált, türelmes hozzáállás újabb pirospont volt az 50szazalek.com részére!

Miután letettük a telefont, visszatértem a rendelésemhez. Már csak néhány lépés választott el attól, hogy véglegesítsem a rendelésem. Nagyon egyszerű folyamat volt, így nem kellett bajlódnom vele hosszasan. Bár lehetne regisztráció nélkül is rendelni, én mégis regisztráltam, és a hírlevélre is feliratkoztam. Szeretnék értesülni az újdonságokról, valamint ezzel együtt rögtön kaptam egy kedvezményre jogosító kupont is!
A rendelésnél egy kicsit izgultam, hogy vajon a szállítás mennyibe fog kerülni. A legtöbb cég horrorisztikus árakon vállalja a kiszállítást. Sajnos muszáj kifizetni, hiszen, ha nincs alkalmas jármű arra, hogy nagyméretű csomagot szállítsunk, akkor nincs más lehetőség, és ezt sok helyen ki is használják.
Szerencsére az 50szazalek.com teljesen mást vall: itt valóban az ügyfél elégedettsége az első, így, legyen bármekkora méretű a csomagunk, ők jutányos szállítási árakat biztosítanak. Nem láttam még ilyen kedvező kiszállítási lehetőséget ekkora méretű csomag esetén.
A fizetési módok is sokfélék: utánvét mellett bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Ennek örültem, ugyanis sokkal kényelmesebb és követhetőbb, mint a készpénzes megoldás. Az 50szazalek.com oldalon biztonságos felületet biztosítanak a kártyás tranzakció lebonyolítására.

A visszaigazoló e-mail hamar megérkezett, melyben részletes információt kaptam arról, hogy mikor fog érkezni a rendelésem. Ennek örültem, hiszen így tudtam előre tervezni, és nem kell vigyázzba állva várnom a futárt, hogy vajon mikor érkezik.

Nem is beszéltek mellé, az adott időben érkezett is a futár. Segítettek a megfelelő helyen lerakni a csomagot, így ezzel sem kellett bajlódnom. Nagyon kedvesek voltak, ami adott egy pluszt az új bútor okozta öröm mellé.

Gyorsan össze is raktam, a helyére került a vadonat új bútor. A minősége kifogástalan, pontosan olyan volt, mint a képeken! Sőt, még jobban is mutatott a kertben, mint ahogy azt elképzeltem. Hiába van lehetőségem a 14 napos garancia kihasználására, ez eszembe sem jutott. Már értem, hogy Dániel miért nevetett, amikor ez szóba került! Ő sem küldött vissza még soha, semmit a webáruháznak.

Azt kell mondjam, remek döntés volt hallgatni Danira. A Kerti bútor garnitúrák, kerti kellékek webáruház az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól link, amit küldött az elmentett listámra került. Biztos vagyok benne, hogy rendszeres vásárló leszek. Ennek egyik oka a széles választék, a másik, hogy aki itt vásárol, garantáltan magas minőséget kap megfizethető áron. Nem ritka, hogy akár 30-40% kedvezménnyel várják a vásárlókat. Ez igazán nagy kedvezmény, amit kár lenne kihagyni.

Az ajánlás most is bevált, mint mindig. Nincs mit tenni, a jónak hamar híre megy. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan én is tovább ajánlhatom majd másoknak, hiszen maximálisan elégedett vagyok a kiszolgálással. Sőt, lehet, hogy mindezek előtt még egy medencét is rendelek, ugyanis nagyon megtetszett, miközben bámészkodtam!

Kerti bútor garnitúrák, kerti kellékek webáruház az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól

Profit