Nem kell, hogy odaköltözz – székhelyszolgáltatás Újlengyelben

Azt mondják, a pénz nem boldogít. Ez önmagában talán igaz, de amit pénzért lehet venni! Na az az, ami boldoggá tesz. Természetesen nem ez a legfontosabb dolog a világon. A család, a gyermekek, a barátok, és a minőségi, egészséges időtöltés az, ami igazán boldoggá teszi az embert. De napjainkban ezekhez is elengedhetetlen a biztos anyagi háttér, és hát legyünk őszinték magunkhoz, vágyunk is a pénzre.

Ez a rövid gondolatmenet volt az, ami engem és a feleségem arra motivált, hogy alapítsunk egy céget. Neki mindig voltak tökéletes ötletei és vágyai, amiket csak vállalkozóként lehet kivitelezni, nekem pedig megvolt hozzá a szakmai tudásom, hogy a jogi és menedzsment részét intézzem. Természetesen már azelőtt meghatározó döntéseket kellett hozni, mielőtt a vállalkozás megalapult volna, de a megfelelő segítséggel nem volt hibalehetőség. Elmesélem, hogy mi volt a mi első meghozandó döntésünk, és hogyan sikerült megoldást találnunk.

Leendő vállalkozóként meg kellett hoznunk azt a döntést, hogy hol legyen a székhelyünk. Ez nagyon sok szempontból nem mindegy, ugyanis befolyásolja a cég működését és eredményét is a későbbiekben. Így konzultáltunk egy tanácsadóval, aki azt javasolta, hogy keressünk egy székhelyszolgáltatást Újlengyelben. Szerencsére a szakember, akivel beszéltünk, nagyon értette a dolgát, és tudott is javasolni egy céget, akik foglalkoznak székhelyszolgáltatással Újlengyelben, de ezen felül sok más terhet is levesznek a vállalkozások válláról, és az alapítástól kezdve intézik az ügyeiket, segítik az adminisztrációt.

Ez a cég a szekhelyszolgaltatas24.hu volt, amihez egy linket is kaptunk a tanácsadással foglalkozó ismerőstől. Izgatottan látogattuk meg a webhelyet a feleségemmel. Nem tudtuk, hogy mire számítsunk, sem árban, sem szolgáltatásban, de amint betöltött a honlap, azonnal kitisztult minden. A legapróbb részletig le volt írva az, hogy mi vár ránk, ha őket választjuk, sőt minden el volt magyarázva, hogy még mi, újonc cégtulajdonosok is megértsük.

Még mielőtt belebonyolódtunk volna a szolgáltatás menetébe, kicsit utánanéztünk a cégnek. Mivel minden döntést alapos átgondolás után szerettünk volna meghozni, így ellenőrizni akartuk azokat a partnereket, akikkel a működésünk során együtt dolgozunk majd. Elolvastuk a weboldalon a cég leírását. Ebből kiderült, hogy a szolgáltató már 11 éve foglalkozik ezzel a tevékenységgel, és ennélfogva igen nagy tapasztalattal rendelkeznek, nemcsak cégalapítás és székhelyek terén, hanem hatósági ügyek kezelésében is. Egy cégminősítő vállalkozás pontozása alapján a szolgáltatónk a piac legstabilabb cége pénzügyileg, ami igazán nem mindegy, hiszen rájuk bízzuk a vállalkozásunk egyik legalapvetőbb részét, a székhelyet. Továbbá leírták, hogy csak alapos kontroll után tudnak velük szerződni a cégek, tehát nem cégtemetőként üzemelnek.

Miután megbizonyosodtunk róla, hogy ezzel a céggel akarunk dolgozni, utánanéztünk kicsit jobban, hogy milyen tevékenységeket takar a székhelyszolgáltatás Újlengyelben. Hat hónapra 39.900 Ft + áfáért vállalják a következőket.

A szekhelyszolgaltatas24.hu ingyenesen biztosít egy ügyvédet, ha erre igény van. Mi kihasználtuk ezt a lehetőséget, hiszen az ügyvéd keresés is idő, és mind tudjuk, hogy az idő pénz. Egy személyes találkozás alkalmával segítenek elintézni minden dokumentációt, ami a cégalapításhoz szükséges, majd az iratok egyből mehetnek is a cégbírságra. Később pedig, amikor már a saját tevékenységed végző aktív vállalkozás vagy, kihelyezik a cégneved cégtáblára, átveszik és szkennelik a beérkező leveleidet, amiket e-mailben és postán továbbítanak neked. Továbbá szakszerűen fogadják a hatóságokat is, még akkor is, ha kényszer intézkedésről van szó, illetve biztosítanak tárgyalótermet, ha szükséges.

Mondanom sem kell, hogy nekünk, kezdő vállalkozóknak ez óriási segítség volt. Ha Te is most indulsz el azon az úton, amin mi keresztülmentünk a feleségemmel, akkor írd be a netre, hogy “székhelyszolgáltatás újlengyel”, és keresd meg a szekhelyszolgaltatas24.hu-t. Nem fogod megbánni!

Sok sikert a vállalkozáshoz!

Profit