MLM-mel foglalkozó barátnőmtől kaptam ezt a tippet

Mostanában foglalkoztat a szabás-varrás, szívesen rajzolgatok, találok ki öltözékeket, melyeket szeretnék igaziból is megvarrni. Kezdőként, ehhez szükségem lenne olyan gépekre és eszközökre, melyek itthoni használatra, hobbivarrásra alkalmasak, de nem tudtam merre is induljak el. Van egy kedves barátnőm, akit úgy ismertem meg, hogy régen még beléptem alá egy MLM hálózatba, ahol háztartási eszközöket és kozmetikumokat árusítottunk. Nekem megmaradt ez is hobbi szinten, ő viszont annyira profi szintre vitte a dolgot, hogy meg tud élni belőle.

Ő javasolta nekem, hogy nézzem meg a varrogepguru.hu weboldalat, ahol minden szükséges gépet, eszközt és berendezést megtalálhatok új hobbimhoz.  Ez egyébként egy budapesti varrógépszaküzlet webáruháza, akik már hosszú évtizedek tapasztalatával segítik régi és új vásárlóikat. Itt nemcsak háztartási, de ipari gépeket is forgalmaznak. Nagy szakértelemmel bíró munkatársaik pedig végigkísérik a vásárlás folyamatát egészen az igények felmérésétől, a termékek kipróbálásán át a kiválasztásig. Igen, ez egy olyan üzlet, ahol ki lehet próbálni a gépeket, hogy biztosak legyünk benne, hogy tényleg azt a berendezést választjuk majd ki, melyet elképzeltünk.

A termékválasztékban varrógépek, szabászgépek, alkatrészek és varrodai székek is szerepelnek, sőt szükség esetén még szakembert is tudnak ajánlani szervizelésre, vagy javításra. Nagyon széles az árukínálat és az árak is kedvezőek.  Olyan gyártók termékeit lehet itt megtalálni, mint a Pfaff, Singer, Janome, vagy SIRUBA – Varrógépguru nagyon felkészült ezen márkák forgalmazásában és szervizelésében egyaránt.

Ha kérdésünk van bármely termékkel kapcsolatban, vagy tanácsot segítséget szeretnénk kérni, az oldalon e-mail cím és telefonszám is fel van tüntetve. Emellett a honlap kapcsolat menüpontja alatt egy űrlap kitöltésével is van lehetőség arra, hogy felvegyünk a varrogepguru.hu munkatársaival a kapcsolatot. Egyébként személyesen is befáradhatunk az üzletbe, mely a Columbus utcán található. Hétfőtől-csütörtökig 7-15 óráig, pénteki napokon pedig 7 és 14 óra között vannak nyitva.

A vásárlás menete nagyon egyszerű

A kiválasztott termékeket könnyedén, egy kattintással a kosárba helyezhetjük. Megrendelésünkért előre utalással vagy utánvéttel is fizethetünk. A honlap üzemeltetői jelenleg dolgoznak az oldalon keresztül történő bankkártyás fizetés bevezetésén is, mely nemsokára elérhető lesz. Csomagunkat egyébként a GLS futárszolgálat kézbesíti, de személyes átvételre is van lehetőség az üzletben, nyitvatartási időben. Ha ipari gépet vásárolunk, akkor annak személyes átvétele előre egyeztetett időpontban történik.

Ha mégis a futárszolgálatot választjuk, akkor a kiszállítás díja az 50.000.- Ft alatti termékeknél 1.600.- Ft-os szállítási költséggel kalkuláljunk. Efelett az érték felett a kiszállítás ingyenes. Ipari varrógép vásárlásánál azonban a szállítás költsége minden esetben 10.000.- Ft. Ezek a gépek mindig összeszerelt, használatra kész állapotban érkeznek.

A berendezésekre természetesen van garancia, ez az ár függvényében, sávosan, 1-2 illetve 3 évre érvényesíthető. Minél drágább egy termék, annál több garancia jár rá.  

Ha nem vagyunk elégedettek vagy problémánk van a megvásárolt termékkel, van lehetőség annak visszaküldésére. Ezt a vásárlástól számított 14 napon belül tehetjük meg, sértetlen csomagolással, minden meglévő alkatrésszel és kifogástalan állapotban visszajuttatni a gépet.

Olyan márkákat nézegettem mint Jack, Brother vagy SIRUBA – Varrógépguru kínálatában. Választásom végül szakértői tanácsra egy Brother interlock varrógépre esett, mellyel 3-4 szálas öltéseket is lehet készíteni és igazán kedvező áron jutottam hozzá. Volt raktáron is, ezért hamar hozzá fogok jutni, csupán néhány munkanap a kiszállítási idő.

Nagyon köszöntem a barátnőmnek, hogy ajánlott ezt a varrógép-szaküzletet, és alig várom, hogy kipróbálhassam új szerzeményemet.

Profit