Rengeteg ötletem volt, most pedig felújítjuk a fürdőt!

Ha van egy ötletünk, akkor azt legtöbbször azonnal meg szeretnénk valósítani. Éppen ezért, amikor beugrott, milyen jól nézne ki a fürdőszobánk valami sokkal melegebb színben, neki is láttam a tervezgetésnek.

A kis fürdőszoba ötletek csak úgy özönlöttek. Egészen kicsi fürdőszobánk van, így nehezebb berendezni annak fényében, hogy ugyanazokat a dolgokat szeretném belezsúfolni, amit mások egy nagy fürdőszobába szoktak.

Így történt, hogy kis fürdőszoba ötletek után kutattam egész délután. Meleg színű képeket kerestem, a burkolatokat nézegettem. Ekkor találtam rá a furdoszobaotletek.hu oldalra, ahol rengeteg nagyszerű ötletet találtam.

Valóságos burkolat-kalauzra leltem, bőven akadtak az oldalon kis fürdőszoba ötletek, ahogyan nagy fürdőszobákhoz is sok ötletet összegyűjtöttek.

Egy fürdőszoba esetén szerintem a legnagyobb döntés az, hogy mégis milyen színű legyen. A színek utána alapjaiban meghatároznak minden mást. A bútorok színe utána adott, ahogyan a törülközők, kiadók is a burkolatok színével fognak harmonizálni. A kád, a zuhanyzó, az egész vizesblokk szintén ehhez a domináns színhez fog később alkalmazkodni.

A lényeg, hogy a fürdőnk berendezése harmonizáljon a burkolattal, a padlólapokkal és a csempékkel – már, ha csempét választunk a falak fedésére.

Bármilyen burkolat mellett is döntünk végül, mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy bírja a vizet.

Miután a fürdőszoba legfontosabb, azaz fő elemeit kiválasztottuk, utána nekiállhatunk a kiegészítőknek is. Felesleges előre megvenni mondjuk egy szappantartót, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen színű lesz a fürdő, hiszen nem fog illeni hozzá.

A legfontosabb mégis, hogy mindig figyeljünk rá, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokat a legjobb áron szerezzük be. Ez minden vásárlás legalapvetőbb szabálya.

Profit