A jó falatok mindenkinek meghozzák a kedvét a vásárláshoz

Megmondom őszintén, egészen két héttel ezelőttig egyáltalán nem volt ínyem a grill szezon. Tudom, hogy mindenki repesve várja a jó időt, hogy ki lehessen pakolni a pácolt húsokat, a szabdalt zöldségeket, a faszenet és társaikat. Hogy össze lehet csődíteni a barátokat, el lehet dicsekedni a főző tudományunkkal, illetve ebben az esetben inkább sütőtudományunkkal… hogy egészen pontos legyek. Tudom, hogy ez azért igazán jó program, mert minden ismerősünket meghívhatjuk rá, a gyerekeseket, a párokat és az egyedülállókat egyaránt, öregek és fiatalok ugyanolyan lelkesedéssel fogadják a finom falatokat és élvezik a kellemes levegőt, a szabadban eltöltött perceket.

grill

Ahhoz azonban, hogy én is átszellemülten örvendjek ennek az egész élménynek és élvezzem a grill szakács szerepet kellett egy különleges alkalom és egy különleges weboldal. Különösen hangzik? Ha jobban belegondolunk nem is annyira.

Az elmúlt öt évben elég sikeres munkatársa vagyok egy marketinggel foglalkozó cégnél. A legszuperebb stratégiát képviseljük a cégnél, ami jelenleg elérhető a piacon. Kiváló minőségű termékeket reklámozunk és a vásárlókat bevonjuk az árusításba azzal, hogy rávesszük őket, hogy ajánlják tovább a termékeinket. Ezt a hatást különböző módszerekkel érjük el.

A sok száz módszerünk közül az egyik volt a két héttel ezelőtt, vasárnap zajló esemény. Ez egy komplex célt szolgált, ugyanis több élelmiszer árusításában is részt vállalunk, többek között mindenféle grill szószók és különböző élelmiszer láncok húspultjai is szerepelnek az ügyfélkörünk termékei között.

Ráadásul a jó idő is megérkezett kis hazánkba végre valahára, így joggal volt elvárható, hogy munkatársaim egy grill partit rántanak elő bőséges ötlettárukból. Az alkalomra készíttettek külön szalvétákat, amelyen az egyik samponunkat reklámoztuk. Mivel a füst következtében a résztvevők jelentős része hajat mosott az esemény után, miután hazaért. Természetesen kis samponokat is osztottunk minden távozónak egy vicces szlogennel együtt.

Ezzel a zseniális húzással az esemény során, nem csak egy, de három különböző típusú termékünket kedveltettük meg a vevőinkkel. Maga az ötlet nagyon ütős volt és nekem tetszett is, hiszen egy grill partin mindig oldottak az emberek, könnyen beindulhat a társalgás, a felkínált borok is segítettek ellazulni a résztvevőknek, így biztosak voltunk benne, hogy termékeink jó benyomást hagynak majd a vevőkben.

A bökkenő csak ott volt, hogy én kaptam meg feladatomul az egész esemény levezénylését, beleértve a grillezés előkészületeit is. Abszolút kezdőként, ugye, bőven rászorultam a segítségre. Többek között ezért is jött nagyon jól az ajándék.varázsló oldala, ahol mindent megtudtam a grill használatáról és a grillezéssel kapcsolatos szokásokról. A szuper blogbejegyzést szinte szóról szóra végig követtem, a pác recepteket is lemásoltam és úgy általában, mindent úgy csináltam, ahogy ott le volt írva. Hatalmas segítség volt számomra és ráadásul oltári nagy időspórolás is, hogy nem kellett külön szakács oldalakat és bloggereket keresnem, akiknél ugyanezeket az információkat találtam volna.

Így egy helyről érkeztek a nélkülözhetetlen tanácsok és az előkészületekhez és magához a sütéshez kapcsolatos eszközök beszerzése. Maga a cégem adott nekem egy fix keretet, amiből gazdálkodhattam. Ezen összeg és a blogban megemlített eszközök segítségével végeztem a keresést a bolt kínálatában. Itt is nagyon egyszerű dolgom volt, az oldal keresője roppant felhasználóbarát, így mindent megtaláltam, amire úgy gondoltam, hogy szükségem lehet majd, ráadásul kiadott olyan találatot is, amire elsődlegesen nem is gondoltam. Még jó, hogy az oldal gondolkozott helyettem!

Amin külön nagyon jól szórakoztunk, hogy az unokaöcsémnek egy hónap múlva lesz az ötödik születésnapja, és én eddig teljesen meg voltam lőve, hogy mit adjak neki ajándékba. Itt azonban a grill keresőszóra kidobott egy lego játékot is, ami kifejezetten grill tüzek eloltására specializálódott tűzoltóautót ábrázolt. Hát rögtön megrendeltem ezt is, természetesen a saját számlámra… Így egy füst alatt két aggasztó problémát is kipipálhattam.

Nagyon tetszett még az oldalban, mert szintén nagyon időhatékonynak tartom, hogy ha kiválasztok egy terméket és több információt szeretnék róla, de ezeknek tudatában mégis inkább egy másik mellett döntenék, akkor simán visszairányít a weboldal területére, ahol mindent ugyanúgy találok és így sosem kell elölről kezdenem a keresést.

Biztos vagyok benne, hogy a következő események megszervezésekor is vissza fogok ide térni és a kollégáimnak is ajánlani fogom, hogy megakadnak valahol, mert mindenre kiterjedő kínálatával ez a weboldal nem ismer lehetetlen a problémáink orvoslására!

Profit