Néha egy ajánlás valamilyen jó üzlethez vezet, mondjuk táskákhoz

Alapból sosem szerettem a multi-level marketinget. Legalábbis korábban mindig az erőszakosabb képviselőivel hozott össze a sors. Mindig gyanúval kezeltem azokat a termékeket, amelyeket ennyire erőszakos módon akartak rám sózni. Szerencsére azóta találkoztam jó példákkal is, és valamelyest megváltozott a véleményem. Az egyik nagyon jó barátnőm is nemrég kezdett bele ebbe a tevékenységbe egy kozmetikai cégnél. Lehet, hogy az elfogultság mondatja ezt velem, de nála nem érzékelem, hogy tolakodó módon reklámozná a termékeket. 

Mostanában egyébként is több helyen találkoztam az MLM tevékenységgel. A karantén, home office időszak alatt egyre több ismerősömnél láttam, hogy belekezdett ebbe a tevékenységbe. Voltak, akik ugyanannál a cégnél ráadásul. 

Jó tipp, ajánlás=jó vétel?

Szívesen hallgatok ajánlásokra, főleg ha a közvetlen ismeretségi körömből érkezik. Ezek persze többnyire nem kapcsolódnak semmilyen cég reklámozásához, inkább jó tanácsnak, tippek szánják őket. Általában rá szoktam keresni ezekre, hogy aztán magam döntsem el, tetszik-e a termék, szolgáltatás vagy sem. Ilyen ajánlás, tipp következménye az is, hogy megismerkedtem a https://www.annataska.hu honlappal, ahol márkás, jó minőségű táskák, pénztárcák és övek kaphatók. A linkre kattintva egy könnyedén átlátható, egyszerűen kezelhető weboldalra kerültem. A kategóriák és szűrők segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a nekünk érdekes termékeket.

Pofon egyszerű a rendelés! Csak néhány kattintás és már úton is a csomag

Én elsősorban övet és pénztárcát kerestem apukám közelgő szülinapjára. Kifejezetten bőr övet és pénztárcát szerettem volna, akkor is, ha ezek borsosabb áron vannak. Apukám ragaszkodik a bőrből készült dolgokhoz, ezért is szerettem volna ezzel meglepni. Ebben abszolút partner volt a https://www.annataska.hu weboldal. Egy fekete színű, kívül-belül bőr pénztárcát választottam. Ehhez 10%-os kedvezménnyel jutottam hozzá. Az általam választott, barna, bőr övre még ennél is nagyobb volt a kedvezmény. Arra 20%-kal olcsóbban tudtam szert tenni rá. A rendelést egyszerűen el tudtam rendezni. Az adatok megadása után, ki kellett választanom a fizetési és szállítási módokat. Mindkét esetben két lehetőséget dobott fel a rendszer. Pick-Pack Pont vagy házhozszállítás futárszolgálattal. A fizetés tekintetében pedig előre utalással vagy utánvéttel lehet rendezni az anyagiakat. Ezt követően már véglegesíthettem is a rendelést. Pár munkanapon belül pedig hívott a futár, hogy kinn vár a csomagommal. Minden rendben megérkezett. A csomag se volt sérült, illetve kibontás után megbizonyosodtam, hogy a termékekkel is minden rendben van. A leírásnak, képeknek megfelelt minden. Tehát elégedett voltam.

Az ilyen ajánlások miatt érzem most már azt, hogy az MLM tevékenység nem ördögtől való. A hétköznapokban is kaphatunk jó és rossz tippeket, de minden ajánlásban benne a lehetőség, hogy valami jó süljön ki belőle. Most már én is kevesebb fenntartással viselkedem az MLM tevékenység felé, de azért még mindig biztosra megyek, hogy valóban olyan jó-e az adott dolog, mint ahogy azt állítják. A https://www.annataska.hu címen futó webáruház is egy olyan lehetőség volt, amely végül pozitív benyomást hagyott bennem. Valószínűleg én is fogom ajánlani másoknak. Éppen ezért a csomagátvétel után felkerestem újból az oldalt és feliratkoztam a hírlevélre is, hogy a további jó lehetőségekről, akciókról se maradjak le, mindenről időben értesüljek. 

Profit