Nem kell mlm ahhoz, hogy sikeresen székhelyt alapítsunk

Fiatalkoromban fogalmam sem volt arról, hogy mit jelent az mlm. Éppen ezért tudtak belehúzni egy ilyen ajánlatba. Az egyik haveromat érdekelni kezdte ez a lehetőség, és teljesen ártatlanul meghívott engem is. A valódi indoka arra, hogy miért is csatlakozott az mlm-hez csupán az volt, hogy volt egy lány, aki tetszett neki. Én pedig ott ültem, teljesen értetlenül és hallgattam a beszédeket arról, hogy miként tudnék kiszabadulni a mindennapok börtönéből.

Egy ideig el is hittem ezeket a dolgokat, de szépen lassan rájöttem, hogy ez a modell nem fenntartható. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy minden cég, amit mások mlm-nek bélyegeznek meg, az egy átverés, de érdemes nagyon odafigyelnünk, mikor egy ilyen ajánlatot kapunk. Általában elég, ha megkérdezünk más embereket, akik korábban részei voltak ennek a rendszernek és rögtön megkapjuk a választ.

Az én cégemnek azonban nem akartam mlm struktúrát. Teljesen megvolt az egész ötlet, egyedül a kivitelezéssel volt probléma. Milyen szerencse, hogy egyik nap az interneten keresgéltem, székhelyszolgáltatás budapest témában és rátaláltam a Székhely Partner oldalára. Korábban nem gondoltam volna, hogy a neten is el tudnék érni olyan információkat, vagy szolgáltatásokat, amik segíthetnek egy cég megalapításában. A Székhely Partner azonban megmutatta, hogy miért is érdemes haladni a korral.

Ezt már annak kapcsán is éreztem, hogy milyen elegáns volt az oldaluk. Tudom, hogy a kinézet nem minden, de sokan alábecsülik azt, hogy mennyit számít az, hogy egy oldal könnyen kezelhető-e. Az interneten mind azért küzdünk, hogy elnyerjük a potenciális vásárló figyelmét, a Székhely Partner pedig tisztában volt azzal, hogy ez milyen fontos. Így nem mentek el percek feleslegesen arra, hogy megpróbáltam megtalálni azt, ami engem érdekelt.

Nem kell mást tennünk az oldal navigálásához, mint a felső menüt használni. Innen kiválasztottam a „székhelyszolgáltatás budapest” kiírást és elkezdtem informálódni azzal kapcsolatban, hogy milyen ajánlatot tudnak nyújtani. Alapból már az meglepett, hogy a „székhelyszolgáltatás budapest” tájékoztatójuk mennyire érthető volt. Sokakat az tart vissza a leginkább attól, hogy megalapítsák a saját cégüket, hogy félnek attól, hogy bele fognak keveredni a jogi szövegekbe. A Székhely Partner azonban megmutatta, hogy nem kell ilyen irányú előképzettség ahhoz, hogyha meg akarjuk valósítani az álmainkat.

Feljöhet azonban a kérdés, hogy a székhelyszolgáltatás budapest melyik részein elérhető? Hiszen ez nagyon sok mindent befolyásol. Megnyugtathatlak azonban titeket, mert a Székhely Partnernél természetesen csak kiváló helyeket ajánlanak majd nekünk. Választhatunk, hogy Pesten, vagy Budán szeretnénk megalapítani a székhelyt és mindkettő a város olyan részén helyezkedik el, ami alapból meghatározó az üzleti életben.

Ha azonban kíváncsiak vagyunk alternatív lehetőségekre is, akkor érdemes megnézni még az Újlengyel kiírást is. Ez a település elsőre furcsának tűnhet, viszont rengeteg adókedvezményt lehet elérni a cégünk számára, ha ide települünk. És nem kell attól tartani, hogy ez csak valami átverés lenne, mivel ha megnézzük, rengeteg más nagy cég is ide szokta telepíteni a székhelyét.

Összességében tehát nagyon pozitív volt az élményem a Székhely Partner szolgáltatásával. Persze a legnagyobb próba az volt, mikor konkrétan felkerestem őket, de gondolhatjátok, hogy itt sem jött fel semmi probléma. Hamar el tudtuk intézni az egészet és azóta is tőlük bérlem a székhelyem. Nagyon hálás vagyok az általuk nyújtott segítségnek, amellyel végre én is meg tudtam tenni az első lépést az önállóság felé.

Profit