Ennél a szolgáltatónál nem kell piramisjátékba kezdenünk

Az mlm cégek mostanában egyre több helyen megjelennek. Bár úgy gondolom, hogy a népszerűségüknek az ideje valamilyen szinten már lejárt. Ez egy olyan téma, ami sokakat megoszt és nekem is megvannak a saját tapasztalataim az egész dologgal kapcsolatban. A legviccesebb, hogy az összes mlm-mel foglalkozó cég az utolsó pillanatig próbálja rejtegetni azt a tényt, hogy ez az üzleti beállítottságuk. Helyette azzal vannak elfoglalva, hogy olyan ígéreteket tegyenek nekünk, amik nem feltétlenül válnak be.

Tehát nem azt mondom, hogy az összes ilyen típusú üzlet egy átverés, viszont nagyon résen kell lennünk. A dolog, amire mindig érdemes figyelni, az nem más, minthogy tényleg legyen egy konkrét munka vagy egy termék. Tehát ne abból csináljanak csak pénzt, hogy mi befizetünk nekik valamennyi pénzt. És persze arra, hogy minden hónap végén rendes fizetést kapjunk.

Vannak azonban olyan munkák, ahol nem kell ilyen dolgoktól tartanunk. Engem is ért már korábban sok átverés, viszont azóta, hogy a Topiwork szolgáltatja nekem a munkát, mindez már csak a múlté. Tehát, nekem is eljött az a pillanat az életemben, mikor elegem lett abból, hogy minden hónap végén számolgatnom kell a forintokat. Diákként sokszor az embernek nincs annyi ideje, hogy egy rendes munkát találjon, a Topiwork azonban kiváló alternatívát nyújtott nekem.

Az interneten keresgéltem diákmunkák után és az elsők között adta ki a topiwork.hu oldalt. A helyezés még nem jelent mindent, viszont egy olyan területen, ahol elképesztően fontos, hogy az embert észrevegyék, ez egy óriási szempont tud lenni. Rá is kattintottam a topiwork.hu kiírásra és rögtön meggyőződhettem arról, hogy az oldal nemcsak szépen van kialakítva, hanem még intuitív is minden rendszere. Nem kellett sütiket elfogadnom, vagy reklámokat átugranom.

Szerencsére a bonyolult menük használatától is megkíméltek, mivel már a kezdőlapon el lehet érni az oldal legfontosabb funkcióját. Ez pedig a diákmunka keresőmotor volt. Ezt akkor érdemes használni, ha konkrét ötletünk van arról, hogy milyen munkát szeretnénk vállalni. Elég beírni a várost és a megnevezést. Ha még pontosabb találatokat szeretnénk, akkor kiválaszthatunk egy kategóriát is.

topiwork.hu

Ezt a funkciót azonban inkább azoknak ajánlom, akiknek nincs konkrét ötlete. Ilyenkor csak tekerjünk egy kicsit lejjebb az oldalon és máris látni fogunk pár feliratot, amik rengeteg új munkalehetőséghez vezetnek majd minket. Ha például úgy vagytok, mint én, és a műszaki munkák érdekelnek, akkor elég rákattintani az ehhez tartozó kiírása és máris meg fogjuk kapni az összes munkát, ami ebbe a témakörbe tartozik. Ez a megoldás számomra nagyon kényelmes volt és sokkal könnyebben tudtam így olyan munkát találni, ami számomra releváns.

A másik dolog, amit nagyon eltaláltak a topiwork.hu oldalán, az a tájékoztatás milyensége és mennyisége. Szerintem észrevettétek már, hogy sokszor csak vakon jelentkezünk bizonyos munkákra. A topiwork.hu azonban el szeretné kerülni azt, hogy végül olyan munkahelyen végezzük, ami nem tetszik, vagy nem felel meg a képesítéseinknek. Minden egyes lehetőséghez hozzáfűztek egy tömör tájékoztatót. Ezekből rögtön meg tudjuk érteni, hogy az adott munkahelynek milyen elvárásai vannak és cserébe miket biztosítanak nekünk.

Ennél többre nem is volt szükségem, úgyhogy készen álltam arra, hogy felkeressem őket. A topiwork.hu itt sem okozott csalódást, és nemsokára megtaláltam a számomra ideális munkakört. Nagyon hálás vagyok, hogy végig segítettek ezen a bonyolult folyamaton.

Profit