Megtaláltam a megoldást a karikás szemekre

Több ismerősöm is részese volt, vagy még most is az, különböző MLM cégeknek. Így nekik köszönhetően elég sok és különböző termékkel ismerkedtem meg, mindig kaptam tőlük ezt-azt, aztán volt, ami bevált, volt ami már kevésbé. Sőt, így találtam rá például a kedvenc kézkrémemre is, amit hosszú ideig rendeltem. Egy dologra viszont semmi nem tudott kellő megoldást nyújtani: a karikás szemeimen semmi nem segített.

Régóta zavar ez a probléma, mert korrektor nélkül ki sem lépek a lakásból. Bár állítólag nem olyan vészes a dolog, csak én fújom fel nagyon, de ezt biztos nem kell megmagyaráznom nőtársaimnak, hogy miért olyan fontos. Miután már ezerféle kencét kipróbáltam, erőt vettem magamon, hogy még egyszer utoljára tegyek egy próbát. Valószínűleg ez a határozottság kellett, mert rá is leltem A KRÉMRE.

Teljesen véletlenül találtam rá az oldalra, ami a karikás szemre megadta a megoldást. Ez az oldal az instantense.hu, ami nem csak egy sima honlap, hanem egy webshop. Ugyanis, árulnak egy krémet, pontosabban egy szérumot, ami nem csak karikás szemre nagyon hatásos, hanem a szemkörnyéki ráncok, és a szem alatti táskák ellen is eredményes. Mivel a sok csalódás után elég szkeptikussá váltam, így ezt is kétkedve fogadtam, de nagyon gyorsan meggyőződtem arról, hogy minden, amit olvastam az InstanTense Plus szérumról, igaz. Ami feltette az i-re a pontot, az a videó volt, amit láttam a honlapon. Vagyis videók, mert több is van. Ezeken azt láthatjuk, ahogy táskás, karikás vagy ráncokkal körülvett szemekre felviszik a szérumot, és stopperrel mérik, hogy mennyi idő múlva hoz eredményt. És ez valami elképesztő! Mindössze néhány perc alatt az említett problémáknak szinte nyoma vész! Komolyan, pillanatról pillanatra látszik a felvételeke, ahogy a krém eltünteti a táskákat, karikákat. Ennél több nem is kellett, nyomban meg is rendeltem.

A szérum ára jelenleg 14.390 forintba kerül, ami elsőre talán soknak tűnhet egy 25 ml-s krémért, de egyáltalán nem az, mert ez a mennyiség 60 napra elegendő, ha mindennap használom. Ha nem, akkor nyilván még tovább is tart. Ráadásul a szállítás ingyenes, nem kell érte fizetni, ami azért egy kicsit könnyített a lelkemen is. És hát, úgy voltam vele, hogy nézzük meg, nem veszítek semmit, mert amúgy pénvisszafizetési garancia is van rá. Ami úgy működik, hogy ha a szérumnak legalább a kétharmada még megvan, és nem vagyunk elégedettek az eredménnyel (amit el sem tudtam volna képzelni már ekkor sem), akkor visszaküldhetjük a tubust, és visszakapjuk a pénzünket is.

Hihetetlen izgatott voltam, de szerintem mindenki az, amikor egy évek óta húzódó problémája megoldódni látszik, vagy meg is oldódik. A kis csomagom egy nap múlva már a kezemben is volt, és naná, hogy rögtön kibontottam és kipróbáltam. Kicsit nehéz volt az előírás szerint mozdulatlanul maradni arra a pár percre is, mert annyira izgultam, de abszolút megérte.

Az oldalon egyébként érdemes elolvasni a teljes “használati utasítást”, mert vannak szabályok, amiket be kell tartani. Például nem lehet olajos kozmetikumokat használni.

Gondolom már mindenki rájött, hogy nagyon elégedett vagyok, hiszen az eredmény magáért beszélt, és beszél azóta is. Karikás szemre ezt ajánlom minden ismerősömnek, aki panaszkodik erre a problémára, és ha kell, nagyon szívesen kölcsön szoktam adni kipróbálásra az én szérumomat, és bizony, volt már, aki rendelt.

Profit