A szegélyvágót is ajánlás alapján vásároltam

Szeretek vásárolni, azonban csak megfontoltam teszem azt. Próbálom kikerülni, hogy rosszminőségű, felesleges tárgyakat halmozzak fel, amiknek sosem fogom hasznát venni, és csak a helyet foglalják a lakásomban. A legjobban a multilevel marketing értékesítési típust preferálom, ugyanis a személyes fogyasztás, illetve az ismerősök felé történő ajánlás tekinthető számomra a legmegbízhatóbbnak. Ebből kiindulva, bármit vásárolok, először megkérdezem az ismerőseimet, barátaimat, hogy tudnak-e ajánlani egy számukra már bevált terméket vagy üzletet.

Így tettem akkor is, amikor a szegélyvágó vásárlási folyamatát kezdtem meg. A szegélyvágóra rákérdeztem néhány barátnál, akiknek a többsége nem tudott semmit ajánlani, de végül a szomszédom, Gergely tudott segíteni nekem. A szomszéd azt ajánlotta, hogy a Bestmarkt weboldalára nézzek fel, mivel ott a szegélyvágó vásárlás nagyon egyszerűen megoldható. Ő is innen vásárolta a Gardena SmallCut 300/23 fűszegélynyíróját, amivel teljesen elégedett.

szegélyvágó vásárlás

Megfogadtam Gergely tanácsát, és ahogy az időm engedte, egyből meglátogattam a Bestmarkt oldalát. Összesen nyolcvanhat féle fűszegélynyíró közül lehet választani az internetes oldalon, tehát a kínálat igen nagy. Én nem nézelődtem sokáig, a Gardena SmallCut 300/23 fűszegélynyíróját kerestem meg. A termékleírásból megtudtam, hogy a 300W-os teljesítményű masina egyszerűen használható és rendkívül könnyű, hiszen a bruttó súlya csak öt kilogramm. Az elektromos fűszegélynyíró használatával egyszerű elvégezni az apróbb fűnyírási munkákat és a gyors, hatékony gyepszegély igazítást a kertben, a tökéletes ergonómiájának köszönhetően. A nagyméretű pótfogantyú pedig segíti a laza, egyenes testtartást és a gép biztonságos vezetését, ezáltal kényelmesen használható. Mindezek mellett az is fontos, hogy a gép könnyen vezethető a csekély súlyának és a rendkívül hosszú első fogantyújának köszönhetően. A Gardena SmallCut 300/23 ellenőrzött szálmeghosszabbítással is rendelkezik. A vágószál a damilfej földhöz koppintásával automatikusan csak akkor és annyira hosszabbodik, ahogyan a felhasználó akarja. A kábelrögzítő pedig megakadályozza a hosszabbító vezeték véletlenszerű kihúzását nyírás közben. A szegélynyíró vágási szélessége 23 cm. Ezek a termékjellemzők nem csoda, hogy Gergelynek is megtetszettek, hiszen engem is rögtön meggyőztek.

Bár még nézegethettem volna a többi szegélynyíró között, úgy döntöttem, hogy Gergely tanácsában bízok meg, hiszen neki mindig olyan szép rendezett a kerje, biztosan jól tudja, hogy milyen kertészeti termékeket kell vásárolni. A kiválasztott fűszegélynyíró ára egyáltalán nem magas, hiszen csak 12 370 forintba kerül. Azt hittem, hogy 30 000 alatt biztos nem úszom meg a vásárlást, de szerencsére nagyot tévedtem.

A megrendelt terméket három módon lehet átvenni: személyesen a budapesti szaküzletből, házhoz szállítással és GLS csomagponton való átvétellel. Utóbbi kettő nem ingyenes, ugyanis 990 forintba kerülnek ezek az átvételi módok. Ennek ellenére én a házhoz szállítást választottam, ugyanis az üzlet a kilencedik kerületben található, ami nagyon messze van az én lakásomtól, tehát egyszerűbb, ha kifizetem azt a közel ezer forintot.

A rendelés során vettem észre, hogy a Gardena gyártó harminchat hónap garaciát is vállal a termékére, szóval biztos, hogy sokáig fogom nyírni a fűvet az új szegélyvágóval. Várom, hogy megérkezzen és elújságolhassam Gergelynek, hogy egyforma szegélyvágónk van.

Profit