A kapcsolatok és az ajánlás a legfontosabb

Kisgyerekek mellett bonyolult visszamenni dolgozni a 8 órás munkahelyre, ezért nem is erőltettem, nekem fontosabb volt a családi béke és nyugalom. Nem tehettem meg azonban, hogy semmit sem dolgozom, így rugalmas munkalehetőségek kerestem magamnak és ez volt egy kozmetikai cég értékesítői állása. Ezeket a termékeket általában nők veszik, nekem pedig kismamaként, játszótéri amazonként nőkkel igen szerteágazó kapcsolati hálóm volt. Sok kommunikációval, teszterekkel és úgymond “beszervezéssel” lehetett építeni saját kis bizniszemet, melyet kisebb-nagyobb sikerrel végeztem.

Egy alkalommal egy játszótéri anyukát invitáltam meg lakásomba egy kis kenceficézésre, amikor kisfiam kiabált a fürdőszobából, hogy nem tudja lehúzni a wc-t, és a tartalom, amit beletett már a fürdőszoba kövén folyik széjjel. Mondanom sem kell, ez eléggé kizökkentett az értékesítő szerepemből, futottam is, hogy elhárítsam a bajt, de sajnos nem tudtam megállítani a folyást.

Az anyuka, aki a nappaliból hallgatta végig szenvedésünket a segítségünkre sietett, telefonján rákeresett a duguláselhárítás Budaörs területén szavakra és már tárcsázta is a felmentősereg számát.

Meglepetésemre a csapat fél órán belül megérkezett a lakásunkba és azonnal megkezdték a kárelhárítást. Nagyon izgultam, hogy vajon mennyibe fog ez nekem kerülni, de szerencsére egészen olcsón megúsztuk, és mint később kiderült, a lakásbiztosításunk fedezte ezt a kis kalandot, ehhez persze az is hozzájárult, hogy a szakemberek rendes áfás számlát is ki tudtak állítani a helyszínen.

Nagyon hálás voltam az anyukának, aki ilyen gyorsan reagált, nélküle nagyobb kár is keletkezhetett volna. A legjobb pedig az egészben az volt, hogy ezek után meg is vásárolt tőlem egy kozmetikai csomagot.

Profit