Találkoztam egy vásárlási tanácsadóval

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer igénybe fogom venni egy vásárlási tanácsadó szolgáltatásait. El sem tudtam képzelni, miben lehetne a segítségemre egy ilyen tanácsadó, de aztán úgy hozta az élet, hogy motorgumit kellett választanom.

Igen, motorgumit. Annak ellenére, hogy életemben nem ültem még motoron. Szerettem volna megajándékozni az egyik barátomat, aki él-hal a motorokért, és így jutottam el a vásárlási tanácsadóhoz.

Szerencsére nagyon sok hasznos tippel gazdagodtam, és ami a legfontosabb: a lehető legjobb webáruház oldalára irányított, ahol a kínálat és az árak is kielégítették minden igényemet.

Ez a webshop a motortire.hu volt, és úgy gondolom, hogy érdemes említést tenni róla, ugyanis kizárólag jó tapasztalatokkal gazdagodtam ezzel a céggel kapcsolatban.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Ezzel a néhány szóval tudnám legjobban jellemezni ezt az oldalt. Valóban rengeteg típusú gumit lehet itt beszerezni kedvező áron, így mindenki megtalálhatja az igényeihez leginkább passzoló darabokat.

Nem számít, hogy ki milyen márkájú motort vezet, a motortire.hu oldalán találhatunk gumit Yamaha, Honda, Harley-Davidson, Suzuki, Kawasaki, de még Ducati motorra is, csak hogy néhányat említsek. Ez a lista azonban koránt sem teljes. Aki kíváncsi az összes motorfajtára, amelyre gumit lehet vásárolni a motortire.hu-n, annak nincs más dolga, mint a weboldal jobb szélén futó sávban átolvasni a teljes listát.

A MotorTire oldalán a keresés egy kifejezetten egyszerű folyamat. Ha még nem vagyunk teljesen biztosak a dolgunkban, és először csak nézelődni szeretnénk, azt javaslom, hogy a lap bal szélén válasszuk ki az általunk keresett motorgumi típust, majd fussuk át az ebbe a kategóriába tartozó termékeket. Mint láthatjuk, rengeteg fajta motorgumi érhető el ebben a webshopban – valóban él a motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik a MotorTire oldalán hatalmas választékban.

Amennyiben már a webáruház felkeresésekor biztosan tudjuk, hogy mire van szükségünk, tanácsos a lap tetején elhelyezett motorgumi keresőt választani. Itt csak meg kell adnunk a keresett gumi magasságát, szélességét, átmérőjét, márkáját és kategóriáját, az oldal pedig máris kilistázza nekünk a feltételekkel egyező termékeket.

A motortire.hu hatalmas előnye, hogy csakis minőségi, megbízható márkájú motorgumikat árulnak. A termékeik között szerepelnek Dunlop, Michelin, Continental és Bridgestone gyártmányok is, így tényleg bizalommal választhatjuk a MotorTire gumijait.

Ha legközelebb is motorgumira lenne szükségem, nem is kérdés, hogy újra a motortire.hu-ra fog esni a választásom. Tényleg megéri felkeresni ezt az oldalt, hiszen ne feledjük, mennyi csodás lehetőséget tartogat ez a webshop! Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire.

Profit