Én már megtaláltam a bioáruházam

Napjainkban nagyon fontos a marketing és egyre szélesebb körben terjed el az MLM-rendszer is. A multi-level marketing egyre nagyobb szeletet jelent a hatalmas tortából. Szerintem a marketing egyre fontosabbá válik majd a jövőben. Egyre fontosabb lesz, hogy az egyes cégek, vállalatok érzelmileg is magukhoz kössék a vásárlójukat. A biocity.hu webáruháznak ez már sikerült, hisz hosszú idő óta elkötelezett vásárlójuk vagyok.

El is mondom, hogy miért. A Bio City tényleg olyan, mintha egy város lenne. Kisebb-nagyobb utcácskákkal, elágazásokkal. Így kalandozok én a termékek között. Hisz van itt minden, ami csak kellhet egy háztartásba.

Kezdjünk is a konyhában. Alapanyagok, lisztek, rágcsálnivalók, fűszerek széles kínálatával várják a vásárlókat. És ami a legjobb az egészben, hogy felhasználóbarát módon lehet keresgélni. Kereshetünk például csak olyan termékeket, amelyek beleillenek egy-egy étkezési szabályrendszerbe. Például a paleo táplálkozásba. Aztán itt vannak a cukormentes, laktózmentes és gluténmentes termékek is. Ételérzékenységgel élni igen nehéz lehet, és egy idő után tényleg azt érezheti az ember, hogy beszűkültek a lehetőségei. De itt nem. Elég csak ellátogatni a biocity.hu-ra és máris új világ nyílik ki, az ételallergiások számára is. Így nem kell lemondani a hagyományos ízekről sem senkinek, olyan alapanyagokat találhatunk itt, amelyek egészségesek, és segítségükkel akár cukormentesen, laktózmentesen, és diétásan is elkészíthetjük kedvenc ételeinket.

Azonban nem csak a főzéshez szoktam itt bevásárolni, hanem a saját kozmetikumaimat is rendre itt veszem meg. Mert tudom, hogy jó minőségű termékeket kapok, amelyek jót tesznek a bőrömnek, hajamnak, arcomnak. Nincs is olyan, amit máshol vennék meg. Nem mindegy, hogy mit juttatunk be a szervezetünkbe és ezek a bio, természetes alapanyagokból készült termékek mindig jó választások, mert a bőrünk, hajunk meg fogja hálálni a törődést.

Annyi sok kemikália van, amit nem tudunk kikerülni. Beszívjuk a szmogos levegőt, a friss zöldségek, gyümölcsök sem teljesen biztonságosak és ott vannak a húskészítmények is. Apropó, hús. Egyre többen választják a vegetarianizmus valamely formáját. Legyen az csak húsmentes, vagy akár tojás-, illetve tejtermék-mentes étkezés. A biocity.hu webáruházban ők is megtalálják a nekik készített ételeket, alapanyagokat.

Szóval a lényeg, hogy nem csak a konyhai, hanem a testápolási holmijaimat is itt vásárolom meg. Amiért ez még különösen jó, hogy működik egy hűségrendszer. Nagyon egyszerű, itt nem kell mindenféle határidőket betartani meg pontszámításokat végezni, egy pont egy forint. És ennyi az egész.

Vásárlóként nagyon jól esik az ilyen kedveskedés, hogy meghálálják, hogy itt vásárolok és az sem mindegy, hogy kell-e szállítási költséget fizetnem. Itt, a biocity.hu-n 6900 forint felett ingyenesen szállítanak csomagpontra, 12.900 forint felett pedig házhoz is. Ez azért elég jó összeghatár, nincs olyan alkalom, hogy ne érném el.

Profit