Buddhás termékeknek nem kell nagy reklám

Nem minden esetben kell egy – egy terméknek reklám, hiszen valami annyira bele tartozik az életünkbe, hogy önmagát adja el a termék. De ha mégis valamilyen reklám fogáshoz kell nyúlni, akkor biztosan valami nagyon frappánshoz és egyedihez nyúlnék. Hiszen egy e-mail, ami különböző információkat tartalmazza a termékről, vagy egy felugró ablak nem biztos, hogy pont célba tud érni. Ezek már természetesen modernebb formái a reklámnak, de hirtelen nem az jutott eszembe, hogy egy újság hirdetést hozzak fel a reklám kapcsán, az számomra már nem is igazán létezik. Természetesen különböző korosztályokat céloz meg egy – egy reklám, ezért is specifikusan kell kezelni. Erről a barátom mondjuk többet tudhat, én csak az elcsípett mondataiból tudok informálódni.

Éppen most is neki keresek egy szuper ajándékot, mivel szülinapja lesz. Nagyon kedveli a keleti kultúrát és ahhoz mérten szeretnék neki valami meglepetést szerezni. Mindig sokat mesél arról, hogy amikor Nepálban járt mennyire megfogta őt az ottani kultúra és életérzés, ahogyan az ott élők együtt tudnak létezni, a mi világunkhoz képest teljesen békében. Ezt a békét irigyelte el, és szeretné a saját életében is megvalósítani, és én ebben is társa szeretnék lenni, hogy együtt teremtsük ezt meg, amire azóta az útja óta vágyik. Arra jutottam, az interneten való tájékozódásom kapcsán, hogy mindenképpen valami maradandót fogok neki venni, és már az is biztos, hogy Buddhához kapcsolódó termék lesz. Nagyon megörültem annak, amikor rábukkantam egy nepáli termékeket forgalmazó boltra. Tele olyan nagyszerű termékekkel, mint a buddha szobrok, füstölők, vagy éppen a karkötők.

buddha karkötő férfi

A karkötő téma nagyon is megfogott, igencsak olyan stílusú és anyagú karkötőket forgalmaz ez a remek bolt, amilyen illik a barátomhoz. A buddha karkötő férfi kínálata a boltnak nagyszerű, el is időztem jó pár percet, hogy részletesen meg tudjam vizsgálni, milyen anyagból is készülnek ezek a karkötők. A buddha karkötő férfi kivitelezésben, férfiaknak különböző anyagból készültnek, amit én találtam ezen a remek honlapon az nem más, mint fa golyók, színezett fa golyók, ónixból és fűznek karkötőt. Ami még nagyon megtetszett az nem más, hogy van amelyik medállal van ellátva, és akkor a szín, anyagot és ezeket a kis medálokat kell kiválasztanom. Természetesen fel vannak fűzve, úgy, hogy nem én válogatom össze, hanem a megfelelőt a barátom személyiségéhez illő buddha karkötő férfi változatát kell megtalálnom. A nepáli népre jellemző színben gondolkodtam, úgy, hogy narancssárga és citromsárga között kellett választanom, szerencsémre nagyon gyorsan sikerült. Mondjuk nem is volt sok időm választani, meg arra sem, hogy a házhozszállítás, hogy alakul, mert viszonylag hamar szükségem volt a termékre, kicsit későn kezdtem el nézelődni. De amint megláttam, azt a karkötőt, amelyen egy Buddha fej is volt, tudtam, hogy meg van az a termék, amit meg fogok rendelni. Nagyon kedvező ára is volt, úgy, hogy ténylegesen nem volt tovább kérdés, hogy ez lesz az egyik ajándék. Megrendelést követően hamar meg is érkezett a csomagom ez nagyon is köszönhető az oldal vásárlóbarátságának. Kibontás után megláttam, hogy milyen remek minőségben forgalmazza az oldal a termékeiket, ténylegesen olyan minőséget kaptam, amelyet képek alapján megrendeltem, nem ért csalódás semmilyen szinten. Örülök, hogy megtaláltam ezt az webshopot, a nepalitermekek.com-ot, máskor is innen fogok rendelni.

Profit