Közvetlenség: a kulcs mindenhez!

Az MLM-ben nekem egy dolog tetszik nagyon: a közvetlenség. Az, hogy lehet beszélni azzal, aki az adott terméket közvetlenül adja el nekünk, nem csak úgy segít azt levenni a polcról… A független termékforgalmazók, bevallom az én szimpátiámat könnyen elnyerik mindig, és nem igaz, hogy az egész a tukmálásról szólna pusztán.

De, nem akarok én itt, ebben most újra elmélyülni, mert a cikkemnek egészen más az apropója. Megvan ugyanis az esküvői fotósunk! Erről akartam beszámolni. Amiből ugyebár egyből következik a még nagyobb örömhír: megvan az esküvőnk időpontja is! És egy olyan fantasztikus fotóst találtunk, akinek a kismama fotózás is a szeretett és gyakran űzött, jól ismert területei közé tartozik, szóval találtunk valakit, akivel gyakran fogunk még találkozni a jövőben, úgy hiszem. Ha minden a terveink szerint halad. Szoboszlai Krisztit találtuk! (szoboszlaikriszti.hu) Kedveljük, mert emberként nagyon is kedvelhető, mert jó volt vele beszélgetni, tervezgetni. A fotói csodálatosak, amiket eddig másról/másokról csinált és nagyon jó együttműködői készségről számoltak be azok, akiket már fotózott. Ezt könnyen elhisszük, már csak a megbeszéléseink alapján is. Az esküvői munkái kapcsán például sokan nem mulasztják el azt sem megemlíteni, hogy az egyik legsimulékonyabb és diszkrétebb eseményfotós volt, akivel valaha találkoztak. (Esküvőkön ugyebár ez nem hátrány, mert úgy kell megörökíteni a pillanatot, hogy a fotós ne legyen a középpontban, mégse maradjon le semmiről)

Megtesz mindent a fotóalany komfortjáért, legyen az kültéri, mondjuk kosztümös fotózás, stúdiós munka, kismama fotózás, vagy maga az esküvő, esetleg jegyespárok fotózása! Utóbbi hármat mi mind kértük. Eltérő, hogy melyikből melyik csomagot vettük igénybe nála (nekem a jegyes fotózás nem volt olyan fontos, mint maga az esküvő), de már alig várjuk, hogy a kismama fotózás fázisában tartsunk.

Tudjuk, hogy ezzel talán kicsit előrehaladtunk elméletben, de pontosan tudjuk azt is, miként képzeljük el közösen a közeli jövőnket, és mindig mindent meg akarunk majd örökíteni. Mert láttuk a javasolt fotós, Szoboszlai Kriszti munkáit tényleg, és nem bírtunk ellenállni. Életünk ezen szakaszának lenyomatait örökké megbecsüljük majd. Ez egy szép, és visszahozhatatlanul elmúló időszak, amit át kell élni és meg kell örökíteni minden pillanatát.

Ki tudja, mivel ő családi fotós is, a kismama fotózás után, lehet, hogy majd az lesz a következő. Sokoldalú művész Kriszti (én ezt, amit csinál mindenképpen magas fokú művészetnek tartom), és az oldala komoly kapcsolatrendszerről is tanúskodik. Stúdiókkal is van kapcsolata, meg tud szervezni mindenféle fotós alkalmakat a maguk teljességében, még gardróbot is tud helyenként biztosítani, ha változatos témájú fotókat szeretnénk – ruhailag.

Nézzétek át ti is a kínálatát. A párotokkal, egyedül, egy nagyobb családdal, vagy bárhogy érdemes fordulni hozzá. Amit kaptok, minden bizonnyal egy örök emlék marad! Ami szép és kifejező… Érdemes lesz mutogatni másoknak!

Profit