Az MLM mellett új vállalkozásba fogtam

Nem véletlenül vágtam bele az MLM világába, mindig is vállalkozó szellemű egyén voltam. Elsőre tökéletes volt ez a fajta munka, ám idővel, bevallom, akartam egy saját ötletet. Egy olyat, ami csak az enyém, az én fejemből pattan ki… úgymond, az én kis álmom.

Eljött az idő, amikor éreztem, hogy nem várok tovább: megvalósítom a saját fagylaltozómat.
Ismerősök voltak, akik már jártasak voltak a témában, így tőlük rengeteg segítséget kaptam az induláshoz.

Így jött annak is az ötlete, hogy az rdealer-ről rendeljem meg a szükséges gépeket.
Az rdealer egy különleges weboldal, ahol minőségi, olasz kis-és nagykereskedelmi gépeket árulnak vendéglátósok számára. Az oldalon egyaránt elérhetőek használt és újonnan beszerzett eszközök is, ezáltal mindenki megtalálja az aktuális igényeinek és persze a pénztárcájának megfelelő ajánlatot.

Úgy gondoltam, ideális lehetőség a kezdésre, hogy tőlük rendeljek fagylaltgépet, és ennek nem csak a kedvező ár az oka.
Már az országban 2 telephelyük is van, továbbá rendelkeznek bemutatóteremmel is, ahol meg tudom tekinteni a gépeket. Ez biztonságot ad számomra, hiszen így láthatom pontosan, milyen gépet szeretnék megvásárolni, láthatom, hogyan működik, tudnám-e kezelni. Ez mindenképpen lényeges számomra így, a kezdésnél.

A garancia kérdése további bizalmat ébresztett bennem. Az új gépekre vállalak 1 év garanciát, de nem is ez az igazán nagy dolog, hanem az, hogy a használt termékekre is 3 hónapot! Kevés cég áll így hozzá, hogy még a használt eszközökkel kapcsolatban is ennyire magabiztos. Ez engem meggyőzött még inkább, hogy őket kell választanom.

Néhány kérdésemmel kapcsolatban segítettek, készségesen és kedvesen válaszoltak nekem a telefonban, ami kifejezetten megnyugtatott, és újabb lendületet adott a kezdéshez.

Csupa pozitív tapasztalatom volt az rdealerrel. Sőt, az előbb elmondottakon kívül az sem elhanyagolandó, hogy amennyiben én nem tudom elhozni a gépeket (hiszen nem is darabokról van szó), akkor a szállításban is tudnak segíteni kedvező, egyedileg szabott feltételekkel.

Úgy gondolom, hogy mind kezdőknek, mind profiknak egyaránt kitűnő választás ez a cég. Minőségi gépeket forgalmaznak, kedvező áron.

Profit