MLM helyett: Herbiovit natúrkozmetikumok

Melyik internethasználó lány ne ismerné az MLM fogalmát? Szerintem egy borzasztóan irritáló dolog, amikor folyamatosan az ember képébe nyomják a sokszor jóformán bujtatott piramisjátékokat és megpróbálnak beszervezni mindenféle nagy akció, kedvezmény, biztos megélhetés ígéretével, mikor amúgy a legtöbbször egy nagy kamu az egész és jellemzően a termékek is borzasztó minőségűek, de legalább nagyon drágák és még a beszervezett, naiv illető bukhat rajta egy csomót. Szinte folyamatosan kapok ilyen beszervezős leveleket, és azt kell mondjam, egyre nyomulósabbak: most már, ha el is olvasok egy-egy ilyet, általában rögtön tiltom az illetőt, mert nem vagyok rá kíváncsi és nem tudom, mennyire kell naivnak lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy ebből tényleg olyan busásan meg lehet élni – merthogy ahogyan a bejegyzések mutatják az interneten, egyre több ilyen van annak ellenére, hogy szerintem látványosan csak néphülyítés az egész. De hát tudjuk, amíg kereslet van, addig bizony kínálat is lesz… ez több esetben nem túl jó, viszont hogyha például a natúrkozmetikum témakörét vesszük, van is egy tuti tippem: a www. herbiovit.hu!

Számomra ez az az oldal, amiben még nem sikerült csalódnom, mióta egyszer egy barátnőm javaslatára rendeltem próbaként néhány terméket. Magas minőségű natúrkozmetikumokat forgalmaznak, és elég jók ahhoz, hogy ne mindenféle MLM rendszerben dolgozzanak. A honlapjukon tisztázzák, mi is az a natúrkozmetikum, hiszen ebben is számos félreértés kering a világban: számszerűsítve az összetevők minimum 90 %-nak természetes eredetűnek kell lennie, növényi kivonatokkal, olajokkal. És bármennyire is szeretnénk, a gyakran reklámozott, gyógyhatásúnak titulált készítmények rendszerint nem natúrok, hiszen sokszor tartalmaznak olyan szintetikus, káros összetevőket mint a BHT vagy SLS és szilikon… Persze felteszi az ember a kérdést, hogy miért is jobb egy natúrkozmetikum, amelyek sok esetben drágábbak?

Lássuk be, elég gyomorforgató lenne, hogyha ebédre egy kis műanyagforgáccsal megszórt húst ennénk vagy valami hasonló. Így van ez a natúrkozmetikumok témakörében is: sokkal egészségesebb és természetközelibb ilyen termékeket használni, főleg, hogy a környezetet is jóval kevésbé terhelik, ez pedig egyre inkább aktuális és fontos szempont, olyan, amit nem illik figyelmen kívül hagyni. A Herbiovit natúrkozmetikumai ráadásul a Naturix által minősítettek – ez pedig azért fontos, mert sok minősítési rendszer létezik és nem mindegyik támaszt ugyanolyan szigorú elvárásokat a termékekkel szemben. A Naturix minősítése viszont garancia arra, hogy a rendelt termékek valóban azt tartalmazzák, amit az összetevőknél látunk és tartalmazzák a ténylegesen kötelezőként előírt elemeket, ezáltal pedig garanciát is jelent arra nézve, hogy a Herbiovit natúrkozmetikumai nem csupán marketingfogásként vannak így elnevezve, hanem valóban döntő többségükben organikus összetevőkből állnak!

Gyakori félreértés még a natúr és vegán szavak keverése, vagy legalábbis egybemosása. Gondoljunk csak bele! Állati eredetű termék éppen ugyanúgy természetesen, mintha növényi alapanyagokkal dolgoztak volna, gyakori ilyen összetevők például a csiganyál, zselatin… így, hogyha állati eredetű összetevőktől mentes készítményeket szeretnénk alkalmazni, akkor mindenképpen nézzük meg, ez fel van- e tüntetve a terméken. A Herbiovit natúrkozmetikumai esetében nem kell ettől tartanunk, mert minden termékük vegán és állatkísérlet-mentes is.

A magam részéről a natúrkozmetikum használata mindig közel állt hozzám és a Herbiovit termékeivel teljesen elégedett vagyok mind minőségben, mind árban: ahogy az sem elhagyható, hogy a honlapjuk is szuper, jól használható felület. Én mindenkinek maximálisan tudom őket ajánlani, aki natúrkozmetikumokat szeretne vásárolni a későbbiekben.

natúrkozmetikum

Profit