Barátkozom az online vásárlással

Néhány hónapja csatlakoztam egy mlm céghez, ahol különféle szépségápolási termékeket kell népszerűsíteni. Úgy gondoltam ez egy megfelelő lehetőség lesz kiegészíteni a jelenlegi keresetem. Egy probléma volt sajnos, amivel nagyon nehezen tudtam csak megbirkózni, ami pedig az online vásárlás. Ugyanis, ha reklámozni szeretném a termékeket, nekem is használnom kell néhányat, hogy tudjam mi is az, amit el akarok adni. Ehhez viszont rendelnem kellett az internetről, amitől régóta tartózkodtam.

Fiam segítségével elég hamar belejöttem, bár még nem érzem igazán magaménak. Így nemsokára vettem a bátorságot, hogy felkeressek más oldalt is ahonnan rendelek valamit. Tomi javasolta a diszkont depo oldalt, hogy nézzem meg, mert biztosan találok jó dolgokat, amiket megrendelhetek. Még sosem hallottam róla korábban, hát utána is néztem.

Ez az oldal valami elképesztő! Tele van akciókkal. Nem értem miért titkolta el Tomi, bár valószínű sejtette, hogy ha egyszer felfedezem a diszkont depot, már sosem akarok máshonnan vásárolni. Mostantól sokkal egyszerűbb lesz a barkácsszerszámok beszerzése, nem kell cipekednem, nem kell állandóan Tomi segítségét kérnem, hanem csak megrendelem és házhoz szállítják. Emellett nem kell a tömegben nézelődnöm, hanem egyszerűen kávézás közben a kiskertemből tudom nézegetni a kínálatot, ami egyébként nagyon széles körű.

Most épp várok egy függőszéket, amire mindig vágytam és küldenek hozzá ajándék párnákat is sőt, több mint 5000 forintot spóroltam meg, mivel akciós volt. Továbbá rendeltem rovarirtó szereket, különféle kerti kellékeket, szerszámokat is.

Mostantól innen fogok ajándékokat is rendelni a családomnak, az unokáimnak. Minden korosztály találhat számára érdekes termékeket. Kinéztem az unokáknak strandfelszereléseket a nyárra. Örülök, hogy így öregkoromra belekóstolhattam az online vásárlás világába.

Profit