Mlm vállalkozás kell a manuálterápia kifizetéséhez?

Én nem tudom, ki hogy van vele, de én az elmúlt 20 vagy 30 évben legalább 15 mlm-es vállalkozásba invitáló előadáson vettem részt. Ezek közül körülbelül hármat találtam olyannak, ahol valójában fontolóra is vettem azt, hogy belépjek-e az adott üzletbe. Az egyiknél gyógyászati segédeszközöket, a másiknál tisztítószereket, a harmadiknál pedig szépségápolási termékeket kellett volna mlm rendszerben értékesítenem. Bár szinte mindig jó termékekkel találkoztam, mégis, szinte mindegyik esetben úgy gondoltam, hogy körülbelül meg kéne szakadni a munkában és nem is igazán testhezálló nekem ez a fajta üzletkötési metódus. Ha pedig jobban magamba nézek, bevallhatom, hogy úgy gondoltam, hogy ebből a fajta eladási rendszerből már igazán senki nem tud igazán pénzt csinálni.

Úgy tűnik azonban, hogy a meglátásaim nem éppen állják meg a helyüket, hiszen nem azt mondom hogy nap szinten, de legalább féléves szinten találkozom olyan emberekkel, akiknek nagyon bejött ez a fajta üzleti rendszer, és nagyszerűen meg is élnek belőle. A saját maguk főnökei és remek életük van sok pénzzel és rengeteg szabadidővel.

Ilyenkor egy kicsit elszorul a szívem, hogy bár nem igazán vágyom olyan rengeteg pénzre, de azért annyi legalábbis jó lenne, hogy végre kivizsgáltassam, hogy mitől fáj olyan rettenetesen a gerincem. Mert hogy rendíthetetlenül fáj, az tény. És az is tény, hogy én meg nem merek megnézni semmiféle terápiát, mert attól tartok, hogy például a manuálterápia árak megfizethetetlenek.

A minap azonban már annyira vacakul éreztem magam, hogy egy barátom nem bírta már elnézni, és az orrom alá nyomta a Therapy4U Gerincterápiás Központ weboldalának címét,  hogy legalább nézzek bele, hátha kedvet kapok és kapcsolatba lépek velük. Hát, én a legelső lépést, a weboldaluk megtekintését megtettem.

Elmondhatom, hogy nagyon tetszett az a profizmus, amivel felépítették nemcsak a holnapot, és nemcsak ez a profizmus ragadott meg, hanem az egész filozófiája a gyógyításuknak. Egyértelműen látszott ugyanis, hogy nem tartják magukat mindenhatónak. Az előzetes bejelentkezés után egy probléma, illetve fájdalom feltáró első alkalom az, amikor próbálják megállapítani, hogy mi is pontosan a fájdalom forrása, és honnan indul ki az egész problémánk. Ezt követően pedig a sok-sok terápiából, módszerből, mellyel a Gerincterápiás Központban dolgoznak, kiválasztják, illetve felajánlják részünkre azt, amelyiket megfelelőnek találnak.

Az is nagyon szimpatikus volt, hogy esetenként – ha olyan megoldást találnak célravezetőnek, mely terápiát nem alkalmaznak náluk, akkor a megfelelő szakemberhez irányítanak, illetve ha már akkora a baj, akkor az orvost javasolják.

Ezek után pedig rátértem arra a témára, ami engem istenigazából a legjobban érdekelt. Ez pedig nem volt más, mint a manuálterápia árak. Természetesen ezt is a legrövidebb úton le tudtam csekkolni a weboldalukról.

A ”legrövidebb út” kifejezést szó szerint kell érteni, ugyanis a Gerincterápiás Központ weboldala roppant könnyen áttekinthető és kezelhető. A vízszintes menüsorból mindent egyszerűen le tudunk nyitni, úgy mint: a kezeléseket, a szakemberek bemutatkozását, a bejelentkezés módját, valamint az árakat is.

Én is rákattintottam az „áraink” fülecskére, ahol roppan korrekt módon, szakemberre, a pontos tréningre, az alkalmakra, illetve esetenként a több alkalmas bérletre vonatkozóan találhatjuk meg az árakat. Én természetesen azonnal a manuálterápia árak után kezdtem kutatni, és rövidesen meg is találtam őket.

Úgy láttam, hogy azokhoz a rémhírekhez képest, amiket eddig hallottam az ehhez hasonló terápiás árakról, egyáltalán nem tűnnek az árak drágának. Sőt, tovább megyek, egyáltalán nem szükséges ezeknek a díjaknak a megfizetéséhez villámgyorsan mlm-es karrierbe kezdenünk. Én mindenesetre fontolóra veszem a manuálterápiás kezelésemet.

Profit