Vajon az elektromos fűtésre is létezik már MLM rendszer?

Több MLM-es rendszerrel és termékekkel is találkoztam már, de még egyik sem volt olyan, amibe szívesen beszálltam volna. Viszont, ha lenne olyan, ahol az Elektromos padlófűtés lenne a középpontban, illetve általánosságban az elektromos fűtés, akkor lehet, hogy más lenne a véleményem.

Nagyon sokáig nem is hallottam az elektromos fűtésekről, viszont amikor megtaláltam a Fűtésrendszerek oldalát, akkor elém tárult ez az egész világ.

Nagyon informatív az oldaluk, és minden olyan információt megtaláltam benne, amire kíváncsi voltam. Miután mindent elolvastam, ami megtalálható az oldalukon, már biztos is voltam benne, hogy őket fogom megbízni az Elektromos padlófűtés létrehozásával. Hiszen nem mindegy az sem, hogy milyen szakembereket bízunk meg egy ilyen fontos feladattal.

A Fűtésrendszerek csapatát pedig nagyon profinak és szakmailag kiemelkedőnek éreztem, ezért esett rájuk a választásom.

De nézzük meg, mi található az oldalukon. Részletesen olvashatunk arról, hogy milyen elektromos fűtési rendszerek közül választhatunk: Elektromos padlófűtés, fűtőpanel, vízmelegítő, kazán, bojler, stb. Informálódhatunk az infrafűtésről is illetve a hőszivattyúról. Emellett pedig még a napelemről és a napelemes rendszerekről is olvashatunk.

Ha ezeket mind elolvassuk, akkor már el tudjuk dönteni azt is, hogy melyik lenne megfelelő az otthonunkba. Én az Elektromos padlófűtés mellet még az elektromos kazánt is szerettem volna otthonra. Úgy gondoltam, ha ezek beválnak és minden rendben megy, akkor később egy napelem rendszerre is beruházok majd, hiszen az elektromos fűtés és a napelem kombinációja nagyon gazdaságos tud lenni. Nyilván idő, amíg mindez megtérül, viszont utána komoly összegeket tudunk megspórolni. Ugyanis a napelemmel elő tudjuk állítani azt az energia mennyiséget, ami a fűtéshez is szükséges. Emellett pedig a ház többi energiafogyasztását is ki tudja váltani. Ezzel együtt már akár teljesen le tudunk válni az energia szolgáltatóktól és mindent meg tudunk teremteni saját magunknak.

Ha napelemet nem is szeretnél, akkor a hőszivattyú is nagyszerű választás lehet. A szolgáltatótól lehetőség van kedvezményes tarifát igényelni, így máris megoldható az a probléma, hogy jelenleg az energia drágább, mint a gáz. Mindenre van megoldás, csak tájékozódni kell.

Ha te is szívesen olvasnál az elektromos fűtésekről és arról, hogy milyen lehetőségeid vannak, akkor mindenképp érdemes rákeresni a Fűtésrendszerek oldalára.

Profit