A fogkő eltávolítás

Az egyik barátnőm, Rita mlm marketinggel foglalkozik. Sok jót és rosszat lehet manapság hallani erről a cégről, de miről nem? Elvégre a lényeg az, hogy neki ez bevált. Mondjuk ezen nem is csodálkozom, hiszen Rita nagyon ügyes, igazi karrierista nő!

  • Képzeld, múltkor fogkő eltávolításon voltam!
  • Komolyan? – kérdeztem. – És milyen volt?
  • Kicsit fájt, de nem vészes. A dentálhigiénikusom ajánlotta. Habár nekem nagyon ritkán kell csak menni, azért néha nekem is kell… Te milyen gyakran jársz? Vagy neked nem kell?

Bevallom őszíntén, hogy még sosem hallottam ilyenről. Legutoljára kiskoromba voltam fogorvosnál. Csak hebegtem-habogtam, majd gyorsan eltereltem a témát.

Majd otthon találtam egy cikket, ahol sok mindent leírtak a fogkő eltávolításról, így fel is hívtam a fogorvost és tanácsadást, majd időpontot kértem.

Elég hamar és gyorsan kaptam időpontot, majd pedig megjelentem. Mivel időpontom volt, így nem kellett kivárjam a sort, azonnal bemehettem a szép rendelőbe. A doktor nagyon kedves volt, megvizsgálta a fogaimat, és rendbe tette őket.

Bevallom, kiskoromban rettegtem a fogorvostól egy rossz tapasztalat miatt, de el kell ismerjem, hogy mára már az orvostudomány ott tart, hogy a lehető legkíméletesebb módon oldják meg az ilyen beavatkozásokat. Nincs mitől félni. Később fogkő eltávolítást is végzett ugyanez az orvos nálam, és az se volt vészes.

Szerintem az egészség a legfontosabb, mert azt a legnehezebb pótolni és ilyenkor nem kell félteni a pénztárcánkat a minőségi munkáért cserébe!

Profit