A testvérem mlm-es partijára beszereztem egy fotóautomatát

Egy évvel ezelőtt azt sem tudtam még, hogy mit jelent ez a három betű egymás mellett: mlm. A testvérem, azonban egyre nagyobb rajongója lett ennek a bizniszmodellnek. Mesélt nekem is sokat róla és bár én nem akartam csatlakozni a cégükhöz, láthattam a pozitív hatásait. Rengeteget járt el így társaságba, sok új ötletet kapott az élethez és az üzlethez.

Aztán nemrég mesélte nekem, hogy szervezni fognak egy egész nagy bulit. Valamit ő is vinni akart, de nem tudta, hogy milyen kis plusz lenne az ideális.

Én elkezdtem szörfölni az interneten, hátha találok valami választ. Nemsokára partot értem, mikor megtaláltam a Selfiegép oldalát. Korábban még nem hallottam erről az ötletről, bár fotóautomatát már láttam. Ez azonban egy sokkal modernebb és bulisabb megoldása volt annak a koncepciónak, hogy emberek fotókat készítenek rendezvényeken. Az oldal is színes és modern volt, minden azt sugallta, hogy érdemes megbízni a szolgáltatásukban. Minőséginek és naprakésznek tűntek.

Az általuk hirdetett fotóautomata budapest egész területén elérhető. Nem számítanak fel plusz költségeket ha nem vidékről rendelünk. Nem kell azonban aggódni akkor sem, ha kicsit távolabb lakunk a nagyvárostól. Vidékre is azt ígérik, hogy kedvező kilométerdíjjal szállítanak ki. Nekünk szerencsénk volt, mert a testvérem valahol az V. kerületben szervezte meg a buliját. Így már rögtön az első benyomás nagyon pozitívra sikerült, elvégre ki ne akarná, hogy ingyen szállítsanak ki hozzá valamit.

A fotóautomata budapest területén pedig még jobb ajándéknak bizonyult, mivel testvérem imád szelfiket készíteni. Ez az új őrület a fiatalságnál. Az mlm-es társai is sokszor raknak ki ilyen képeket, úgyhogy a Selfiegép tökéletesen illeszkedett az ő ízléséhez. Alig vártam, hogy meglepődjön a gép kinézetén. Mert bizony ez a kamera nem csak egy egyszerű kellék volt, mint amilyeneket a boltban látunk. Trendi, kedves matricák voltak rajta, amik kiemelték egy egyszerű gép státuszából és rögtön a buli szerves részévé tették. Nekem legalábbis nagyon tetszett és sokszor jártam már a tesóm szobájában, úgyhogy tudom, hogy ez a színvilág tetszeni fog neki.

fotóautomata budapest

Rendkívül pozitív tulajdonság volt még, hogy azon kívül, hogy a fotóautomata budapest belterületében ingyen kiszállítható, érkezik még egy technikus arc is, aki beállítja nekik. Igen, én voltam az a bátyó, aki minden elektronikus cuccal babrált otthon. Ezen a bulin azonban nem leszek ott, ezért örülök, hogy egy szakember, a bérlés egész ideje alatt ott fog maradni velük. Ő fogja felállítani a gépet és, ha bármi probléma lépne fel vele kapcsolatban a buli alatt, segíteni tud nekik. Ez szerintem nagyon megnyugtató dolog. Nem kell attól tartani, hogy kifizettünk egy csomó pénzt és végül egy egyszerű hiba miatt meghiúsul a szórakozás.

Nincsen limit a fotókon. Tehát akármennyi képet készíthetünk az estén. Ki tudja, hogy mennyi izgalmas pillanat lesz ezen a hatalmas bulin? Mindenki elszomorodna, hogyha valamelyiket nem tudná megörökíteni. Így azonban egy rendkívül sokoldalú és szinte kifogyhatatlan gépet kapunk a pénzünkért.

Sokat nem kellett tovább gondolkodnom a megrendelés felől. Ha van egy olyan ajándék, ami ennyire a fiatalokra van szabva, akkor bűn lenne nem kihasználni. Az árak sem borsosak, főleg, hogy általában rendezvényekre bérel ki egy ilyen cuccot az ember.

Egy hét múlva meg is tartották a bulit és higgyétek el, mindenkinek csak pozitív véleménye volt a Selfiegépről. Többen elhatározták, hogy az esküvőjükre is rendelnek majd egyet. Remélem ez elegendő mennyiségű pozitív vélemény, hogy meggyőzzön téged is.

Profit