Az MLM hálózatunk egy új taggal bővült

Mindig nagy öröm, ha az MLM csapatom új taggal bővül. Ugyanis az üzlet felépítéséből adódóan az új tag pénzt jelent minden fölötte elhelyezkedő korábbi tag számára. Szóval a képlet roppant egyszerű: új tag = pénz. Pénz = siker. A siker pedig újabb tagokat vonz. Innen már ismered a ciklikus folytatást 😉

Talán erre most Te azt mondod, kedves olvasó, hogy a pénz nem egyenlő a sikerrel. Pedig de, a mi világunkban ennyire egyszerűek a játékszabályok.

De a múlt hónapban mégiscsak másképpen történt minden. Ugyanis az új “tag” egy újszülött baba volt. A Ponzi piramisban, akarom mondani a precízen felépített szervezeti struktúrában közvetlenül alattam elhelyezkedő kolléganőmnek kisfia született. Természetesen a mi köreinkben is jól ismert a babaköszöntő ajándék szokása. És szerettem volna kitenni magamért.

Korábban már a lányomnak is rendeltem ajándékot az Imagine Baby weboldalról. Ez egy nagyon jól átgondolt és nagyon hangulatos webshop. Ahol elsősorban a babakorú gyermekek részére találhatóak mindenféle hasznos és szép játékok, kiegészítők: rágókák, étkezési tányérok, evőeszközök, fejlesztő játékok, fürdő játékok, ágynemű szettek, textil termékek, pelenkák, cumik, mobil bilik és pihe-puha fürdőlepedők.

babaköszöntő

Akkora a választék és olyan nagyszerűek a termékek, hogy nehéz dönteni. Főleg úgy, hogy nem a saját gyermekünk részére vásárolunk, hanem egy ismerősünk csemetéjének. Szerencsére az Imagine Baby esetében két könnyebb és kevésbé kockázatos megoldás közül is tudunk választani:

  • ajándékutalvány: elektronikus csatornán, a hello@imaginebaby.hu email címen lehetséges megrendelni. Remek, hogy tetszőleges címletben rendelhető, azaz az utalvány értékét mi tudjuk meghatározni. És aztán a megajándékozott a webshopban szabadon és saját ötletei alapján tud majd belőle vásárolni. Szeretem az ilyen megoldásokat, hiszen a kockázat lényegében a nullával egyenlő,
  • ajándékszett: ebben az esetben az Imagine Baby szakemberei által előzetesen összeállított un. boxok közül tudunk választani. Mindegyik box több különböző tartalommal rendelkezik. Van itt például XL méretű csomag, benne kizárólag púderrózsaszín ajándékokkal: rágómaki, tányérszett, makilánc, előke, napszemüveg, természetesen kislányok részére. És persze létezik a fiúknak készült menta-zöld XL csomag hasonló meglepetésekkel. Ha pedig még azt sem tudjuk, milyen lesz érkező baba neme, akkor sem kell kétségbe esnünk. Egyszerűen válasszuk az unisex csomagot, ezzel biztosan nem lövünk mellé.

Bármelyik babaköszöntő ajándék kerül kiválasztásra a fentiek közül, egészen biztosan kellemes meglepetést szerzünk vele a kicsinek és szüleinek egyaránt. Én magam végül az ajándékutalvány mellett döntöttem. Ízléses csomagolásban kaptam meg és úgy láttam, hogy nagy örömöt szereztem vele a kollégám részére. Pár héttel később lelkesen mesélte, hogy milyen nagyszerű játékokat sikerült választania a webshopban.

És természetesen nem csak a babák, hanem a kicsit nagyobb lurkók esetében is kiváló ajándékokat tudunk választani az Imagine Baby oldalon. Legutóbb a már 4 éves kislányom részére egy számolós puzzlet rendeltem meg. Az Imagine Baby esetében már megszokott, prémium minőséget képviselő játék gyorsan az unokám egyik kedvence lett. Pár héttel később pedig a segítségével már 1-10 között ügyesen felismerte és megkülönböztette a számokat.

Profit