Végre valahára az elmém is tiszta!

Ha valaki, én vagyok az élő példa rá, miért nem éri meg piramis játékba kezdeni. Kezdetben szkeptikus voltam, de aztán én is bedőltem egy mlm-es vállalatnak, mert egy ideig én is jól kerestem náluk és azt láttam, hogy minden happy, de sajnos ez csak a felszín volt Belül romlott volt az egész, de erre csak később jöttem rá, mire már mínuszba ment a számlám, az összes megtakarításom feléltem abban reménykedve, hogy lassan újra fellendül az üzlet. Az anyagi csőd lelkileg is megtépázott, és nem tudtam, hogy fogok kilábalni ebből!

Az illóolajok hozták el a megváltást az életembe

Az személytelen és destruktív munkakörnyezet után ki voltam éhezve arra, hogy a természet felé forduljak. Elkezdtem utána nézni, milyen természetes anyagokat tartalmazó termékeket gyárthatnék, amivel még pénzt is kereshetek, ezért elkezdtem különböző krémek, szappanok és illatosítók készítésével foglalkozni. Ehhez olyan illóolaj kellett, ami 100%-os tisztaságú, és szerencsére találtam is egy oldalt, ahonnan tudok ilyeneket rendelni! Az itteni illóolajok ráadásul gázkromatográffal is vizsgálva lettek, úgyhogy bíztam benne, hogy jók lesznek, és szerencsére nem kellett csalódnom!

Első körben borsmenta, citromfű és eukaliptusz illóolaj került a kosaramba

Mikor elkezdtem ezekkel foglalkozni, észrevettem, hogy a borsmentától csökkent a migrénjeim száma és az elmémet is tisztábbnak éreztem. Az eukaliptusz is hasonló hatást váltott ki belőlem, nátha során is segítségére volt a férjemnek. A citromfűtől pedig meglepően nyugodt lettem, persze normális mértékben csak. Krémekbe keverve csak nagyon keveset cseppentve is erőteljes illata lett, ez azt bizonyítja, hogy tényleg teljesen tiszta és kiváló minőségű illóolaj érkezett.

Azóta rendeltem hidegen sajtolt, szintén 100%-os argán és jojoba olajat is, valamint kámfor, levendula, fodormenta, édes narancs, teafa, orvosi zsálya és rozmaring olajat is. Hirtelen ennyi jutott eszembe, mindet talán fel sem tudnám sorolni, akkora a választék az oldalon, és mindegyik, amelyiket eddig kipróbáltam, ugyanolyan jó volt!

Először csak ajándékokat készítettem, de az utóbbi időben már el is adtam néhány terméket

Az illóolajos krémek nagyon beváltak a barátnőim kisebb panaszaira is, és elvitték a hírét másoknak is, akiknek azóta el is adtam néhányat. Közben összehasonlítottam az oldalon talált olajokat azokkal, amiket máshol lehet kapni, és úgy gondolom, hogy ár-érték arányban is innen éri meg leginkább rendelni, így biztos lehetek abban, hogy kiváló minőséget kapok a pénzemért, ráadásul jó áron.

Az is szuper, hogy többféle kiszerelésben is tudok rendelni, attól függően mennyire van kereslet a termékeimre, néhány illóolaj akár ml-re kimérve is rendelhető. A szállítás is elég gyors és annak is külön örülök hogy több szállítási opció közül is választhatok.

És nem csak illóolajat tudok rendelni innen!

Hanem számos már fantasztikus terméket is, amik az illatosítókhoz és kozmetikumokhoz kellhetnek. Ezekre is ugyanúgy igaz, hogy fantasztikus minőségűek, még egyszer sem érkezett kifogásolható termék.

Olajokon belül is vannak gyógyszerkönyvi olajak, allergén mentes és különböző illatolajok, kifejezetten kozmetikumokba való olajok, minden, amire csak szükség lehet!

A következő projekt az lesz, hogy gyertyákat is készítsek, és tuti hogy ahhoz is innen fogok beszerezni alapanyagokat, mert ahogy utána olvastam, erről is jókat írnak különböző platformokon.

Egyébként is azt vallom, hogy járt utat járatlanért ne hagyjunk el, pláne ha a járt ennyire megfelelő!

Profit