Jó minőségű babakocsit vettem hihetetlenül jó áron

Vásárolni mindenki szokott. Régebben mlm marketinggel foglalkoztam, így volt lehetőségem megfigyelni az emberek vásárlási szokásait. Többnyire az emberek olyan kereskedésből szerzik be a számukra szükséges dolgokat, amelyeket már ismernek. Vagy esetleg valamelyik jó ismerősük ismeri. Mióta az internet teret hódít, az emberek kezdenek egyre jobban megbízni az online vásárlásban, és egyre többen rendelnek otthonról. Ez talán azért is jó, mert az internet egy olyan hely, ahol bárki megoszthatja a véleményét bárhol és gyorsan kiderül, ha egy termék nem felelt meg a vásárlóknak. Hiába hirdeti egy oldal magát rendkívül akciós áron, ha a kihozott termék nem felel meg a feltüntetett tulajdonságoknak, esetleg nem azt kapja a vevő, ami a képen van, az gyorsan kiderül. Úgy gondolom, külföldről rendelni a legveszélyesebb. Nem tudhatod, hogy mit kapsz, afféle zsákbamacska. Azonban itthon is találhatók jó dolgok jó áron, ezt szeretném bebizonyítani a következő történettel…

Történt ugyanis, hogy mikor az első babámat vártam, minket nagyon készületlenül ért a hír. Az esküvő előtt derült ki, hogy terhes vagyok. Amint lezavartuk az esküvőt, ami szintén sok munkával, szervezéssel járt, nekiláttunk a babaprojektnek. A pénzünk már fogytán volt, így nagy gondba voltunk, hogy ugyan hogy próbáljunk meg a lehető legtakarékosabban, de mégis jó minőségű dolgokat venni a jövevénynek.

Ha az ember gyermeket vár, a gyerekszoba kialakítása után a következő legfontosabb feladat a babakocsi megvétele. Sokan tudom kölcsönkérnek mástól babakocsit, esetleg szerválnak az internetről egy használtat, de én újat szerettem volna. Hogy miért? Egyrészt, mert a használt és az újonnan érkező babakocsi árak között nincs sok különbség. Másrészt, a lehető legjobbat szerettem volna megvenni, ami sokáig jó lesz, akkor is, ha jön a következő baba. Harmadrészt pedig a garancia miatt.

Miután ezt eldöntöttem, szétnéztem az interneten, hogy hol találhatnék jó babakocsikat. Nem kellett sokat keresgélnem, hamarosan szembe jött velem egy oldal, ahol vadi új, nagyon jó minőségű babakocsikat árultak rendkívül kedvező árakon. Mindegyik modell stílusos és praktikus volt. Aztán amit találtam, nem hittem a szememnek! Rengeteg híres divattervező által tervezett babakocsit találtam, köztük Anett Jacob munkáit is! Lehidalok! Mindig is egy olyanra vágytam! Találtam is egy limitált kiadású, elefántokkal díszített babakocsit. Félve kattintottam rá, gondolván, hogy ez biztos irdatlan mennyiségű pénzbe kerül, de aztán meglepve tapasztaltam, hogy nem, egyáltalán nem drága, sőt kifejezetten olcsó a babakocsi árakhoz képest! Az egymás után menetelő elefántok az utazást szimbolizálták, és az igazság az, hogy én imádok utazni! Nem is késlekedtem, rögtön beraktam a kosaramba és megvettem. Öröm ujjongással újságoltam el a férjemnek, hogy mit találtam az interneten, ráadásul egy magyar oldalon! Ő sem akarta elhinni, amíg meg nem mutattam neki. Nagyon tetszett neki is a multifunkciós modell, látható volt, hogy könnyen összecsukható, átalakítható volt, és minőségi a termék.

Alig bírtam kivárni, amíg házhoz szállítják! Persze igen hamar kihozták, de nekem az a pár nap is soknak tűnt! A férjem persze kezdett előtte nyugtatgatni, hogy ne éljem bele magam annyira, mert mi van ha nem lesz olyan szép, vagy mi van, ha nem is azt kapom, de én nem hittem neki. Egyszerűen éreztem, hogy most nem kell csalódnom. És tényleg nem is kellett, ugyanis a babakocsi még szebb volt, mint a képeken! Egyszerűen gyönyörű! Még soha, senkinél se láttam ilyen szépet, pedig elnézegetem másnál is a babakocsikat, hogy kinek milyen van. De váltig állíthatom, hogy nekem van a legszebb és a legpraktikusabb! A kollégáim el se hitték, hogy milyen olcsón szereztem be. Én persze elmondtam nekik, hogy honnan rendeltem, és az egyikük, aki szintén babát vár, rendelt is egy hasonlót.

Azóta már a második gyermekem is abban a babakocsiban kocsikázik és váltig állíthatom, hogy semmi baja nem történt! Nem kopott le az anyaga, és nagyon könnyen tisztítható! Azóta nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki babát vár!

Ez lett volna az én történetem.

Profit