Céges autóval is kedveskedtem az üzletkötőknek – nagyon megérte!

Amikor egy ember elkezd dolgozni egy cégnél, szinte elvárások nélkül teszi az esetek többségében, hiszen olyan világot élünk, ahol az emberek sajnos örülnek, ha egyáltalán van munkájuk, ami biztos megélhetést biztosít a számukra.

Mindig is az volt a vágyam, hogy olyan munkahelyet teremtsek embereknek, ahova szívesen járnak be dolgozni és olyan körülmények között végezhetik a dolgukat, ami kellemes és inspiráló számukra.

Meggyőződésem, hogy ha az emberek megfelelő körülmények között, megfelelő bérezésért és megbecsülve dolgozhatnak, sokkal jobban végzik a munkájukat és sokkal motiváltabbak, legyen a feladat akár mi is.

Szóval alapítottam egy céget, és mlm rendszerben építettem fel, hogy az egyéni teljesítmény legyen a fő motiváció, de azoknak, akik ügyesen és jól dolgoznak, ez által feljebb tudnak lépni a ranglétrán és vezető pozícióba kerülnek, biztosítok nagyon sok plusz juttatást.

Először a céges telefont vezettem be, annak is nagy sikere volt már, de amivel igazán nagy sikert arattam, az a céges autó volt.

Természetesen ezt csak egy nagyon szűk rétegnek tudom biztosítani, de ez motiválja a többieket, hogy ők is egyre jobbak legyenek és elérjék azt a szintet, hogy céges autóval járhassanak.

Nagy szerencsém volt, mert mikor felvetődött az ötlet, szinte azonnal belefutottam egy olyan cégbe, akik a flottakezelés területén végtelen profizmussal és nagyon jó árakon dolgoznak.

A tárgyalások hamar lezajlottak és azóta is tökéletesen meg vagyok elégedve minden szolgáltatásukkal és hozzáállásukkal.

És a cégre is nagyon jó hatással volt ez a változás, hiszen azon a héten, mikor ezt bevezettük, háromszor annyian jelentkeztek hozzánk dolgozni, mint előtte bármelyik héten.

Összességében elmondható tehát, hogy elképesztően jó befektetésnek minősült. Több üzletkötőm lett, akik közül a legjobbak sokkal gyorsabbak és mobilisabbak lettek, így sokkal több üzletet kötnek.

Gondolkodom további juttatásokon is, de már az is megfordult a fejemben, hogy kibővítem az autóflottánkat. Még gondolkodom kicsit, de mivel látom, milyen jól működik ez a verzió, nagyon hajlok a további autók beszerzése felé.

Mert ha a dolgozó jól érzi magát, többet keres a cégnek, így mindenki boldog. Hát nem megéri ebbe fektetni?

Profit