Lehet, hogy neked is céget kellene alapítanod?

Imádom, amikor a barátaimmal kiválasztunk egy éjszakát, amikor összegyűlünk és egész éjjel csak beszélgetünk, elmélkedünk és régi gyerekkori álmainkat dédelgetjük.

Én például mindig is fodrász akartam lenni, aztán mégsem úgy hozta az élet. Ennek ellenére a többiek igen ügyesen megoldották, hogy a munka és az egyetem mellett legyen idejük a saját álmaikat is megvalósítani.

Erika, az egyik barátnőm például belekezdett az MLM-be. Az MLM egy olyan értékesítési, vállalkozási típus, amelynek a lényege abban rejlik, hogy a konkrét eladások a vállalattal alvállalkozói szerződést kötő értékesítők által mennek végbe. Főként arról szól, hogy a termékkel elégedett felhasználó továbbajánlja azokat ismerősöknek, ismeretleneknek egyaránt és az így értékesített termékek után kapja meg a jövedelmét.

Egy másik barátnőm, Kinga is elmesélte, hogy éppen mivel is foglalatoskodik. Mint az kiderült, a férjével együtt belekezdtek egy többszemélyes kft vállalkozásba. Mikor rákérdeztünk, hogy mit jelent a többszemélyes kft alapítása, röviden összefoglalta nekünk a lényegét.

Az elmondottak alapján az egész először bonyolultnak hangzott, de Kinga mutatott egy remek weboldalt, amely jobban bemutatta, hogy milyen is egy többszemélyes kft alapítása.

A weboldal – amely nem más, mint a grossoffice.hu – pontosan megmutatja azt, hogy milyen is a kft alapítás jelenleg 2023-ban és rávilágít a fontosabb szabályokra, költségekre, teendőkre. Mindannyian meglepődtünk azon, hogy akár nulla forintos kezdőtőkével belevághatunk egy ilyen projektbe.

Az oldal többek között abban is segít, hogy bt vagy kft cégformát válasszunk, valamint az egyszemélyes, illetve többszemélyes kft alapítása közötti különbségekről is részletesen beszámol. Amellett, hogy a cégalapításban segítenek még székhelyszolgáltatás is elérhető náluk. Csomagjaikat kedvező áron érheted el, így akár Budapesten, vagy az iparűzési adó mentes Újlengyelben is lehet céged székhelye. A tulajdoni lap árát elengedik, ráadásul még egy hónapot ajándékba is adnak, így aztán tényleg nagyon kedvező az ajánlat.

Érdemes részletesen átböngészni az oldalukat, hiszen rengeteg értékes információt tartalmaz és minden megtalálható rajta, amit az egyszemélyes vagy többszemélyes kft alapítása megkövetel.

Kinga szerint is megéri belekezdeni ebbe az egészbe, mert állítása szerint ezáltal lett nagyon pörgős az élete és változékony a munkája.

Meg is győzött valamilyen szinten, hiszen ezután én magam is elkezdtem jobban utána járni a kft alapítás rejtelmeinek. Rengeteg kutatómunkával és kitartással sikerült meggyőznöm az édesapámat és végül egy remek családi vállalkozásba kezdtünk. Ne féljetek ti sem belevágni! Alapítsatok céget és keressétek fel hozzá a grossoffice.hu oldalt!

Profit