A multi-level marketing nem ördögtől való, sőt néha igazán hasznos

Bevallom nektek őszintén, hogy sokáig én is negatívan álltam hozzá az mlm-hez. Mindig is úgy képzeltem el, hogy akik ebben dolgoznak nem csinálnak mást, mint azt, hogy másokra tukmálnak mindenféle termékeket, szolgáltatásokat, és közben ebből húznak hasznot. Aztán amikor jött egy lehetőség, hogy én is foglalkozhatnék ezzel, akkor jobban beleástam magam a témába. Az mlm lényege, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően tovább fogja ajánlani, így ő maga is része az értékesítés folyamatának. Ez a része már szimpatikusabb volt, hiszen gondolj csak bele, biztos volt már olyan, hogy te is ajánlottál valamit a barátoknak, családtagoknak. Lehet ez a valami egy könyv, egy kozmetikai cikk, egy étterem, vagy akár valamilyen szolgáltatás. Az mlm is nagyjából ezen alapszik, csak itt ha valaki ügyes, akkor pénzt is kereshet vele. Úgyhogy ezek uán kicsit másképp látom ezt a marketing formát. Persze, vannak olyan művelői, akik tényleg elég rámenősek, de azért nem kell mindenkit egy kalap alá venni. A hasznos részére érdemes inkább koncentrálni.

Néha megéri megfogadni az ismerősok tanácsát

Az ajánlásokkal pedig semmi bajom, főleg, ha tényleg valami nagyon jó tippet kapok. Más a közvetlen környezetemtől hallani ilyeneket, mint teljesen idegenektől. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha egy közeli ismerős ajánl valamit, neki valahogy jobban elhiszem, hogy az jó. Egy ilyen ajánlás révén jutottam el a https://www.metaautoszerviz.hu/ oldalára. Mostanában ugyanis azt éreztem, hogy az autómmal nincs minden rendjén. Sajnos tök hülye vagyok a témához, így szinte minden furcsasággal már megyek is a szervizbe. Eddig sajnos vegyes tapasztalataim voltak, úgyhogy szerettem volna egy igazán megízható és ügyfélközpontú autószervízt találni. Az egyik ismerősöm szerncsére adott egy jó tippet, ő ajánlotta a Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft-t, akik nemcsak az emílett szempontoknak felelnek meg a weboldaluk alapján, hanem több, mint 15 éves tapasztalattal a hátuk mögött arról is megnyugtattak, hogy akkor valószínűleg értik a dolgukat. Mielőtt ténylegesen felkerestem volna őket, azért egy nagyobb volumenű kutatást végeztem róluk, ami jelen esetben azt jelenti, hogy végignéztem a weboldalukat, és mindent, amit találtam végigolvastam.

Szerencsére ez egy márkafüggetlen szerviz, így bármilyen autót rájuk bízhatunk. Lehet új, lehet régi, és lehet bármilyen márkájú, a sok éves tapasztalattal a hátuk mögött, biztosan tudnak segíteni. Az is elmondható róluk, hogy áraikat a piaci tendenciák figyelembevételével alakították ki, szóval a lehető legjobb ár-érték arányban kínálják a szolgáltatásaikat. Szóval eddig a pontig, csupa pozitív dolgot olvastam róluk a honlapjukon. Különösen szimpatikus volt az is, hogy az általuk beszerelt alkatrészekre garanciát vállalnak. Nem számít, hogy gyári vagy utángyártott az alkatrész, minden esetben minimum 6 hónap garancia van rá.

Rejtett költségek? Az itt nincs, mindenről tájékoztatnak

Különösen örültem annak a ténynek, hogy a Méta Autószerviz Kft-nél minden munkát egy alapos átvizsgálás, felmérés előz meg. Ha valamilyen hibát találnak, amely javítást, esetleg alkatrész cserét igényel, akkor azt jelzik. Emellett a szervizeléssel járó, illetve az egyéb költségekről, a munkafolyamatról kapunk egy digitális árajánlatot e-mailben, és csak akkor állnak neki a munkának, ha mi rábólintottunk a dologra. Sőt a későbbiek folyamán is folyamatosan tájékoztatják az embert, ha bármi olyat találnak, ezért nem kell aggódnunk a váratlan költségek miatt sem. Ez különösen szimpatikus volt nekem, hogy nem az utolsó pillanatban, illetve a fizetés során szembesülök a költségekkel, hanem előre jelzik ezeket, így tudom, hogy mire számíthatok. Mindezek mellett online bármikor elérhető a náluk szerelt gépjárművek javításáról készült munkalap. Valamint a javítás során készült, az autó állapotát rögzítő fotók, vagy a járműhöz kapcsolódó digitális szervizkönyv is.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. többek között ezekkel a szolgáltatásokkal is vár

A Méta Autószerviz Kft. oldalán azt is láthattam, hogy a szolgáltatások terén is elég széles kínálattal rendelkeznek. Többek között vállalnak

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.
Lehet bármilyen márkájú, régi vagy új az autód, a Méta Autoszerviz Kft. kezeiben jó helyen van
 • autó átvizsgálást, állapotfelmérést
 • autódiagosztikát, hibakód kiolvasást
 • autó villamosság szervizt
 • autóklíma töltést, javítást, tisztítást, fertőtlenítést
 • fék javítást és szervizt
 • fényszóró beállítást
 • fék javítást és szervizt
 • futómű beállítást és javítást
 • gumicserét és szervizelést
 • kipufogócserét és javítást
 • DPF szűrő cseréjét és tiszítását
 • kuplung cserét, javítást és szervizt
 • lengéscsillapító és rugó cserét
 • olajcserét
 • vezérlés cserét és szervizelést

Időpontfoglaló rendszerükkel még a sorban állást is elkerülhetjük

A weboldalukon arra is van lehetőségünk, hogy időpontot foglaljunk, így nem kell annyit várakozni. Csak odamegyünk a foglalt időpontra és elvégzik a munkálatokat. Az időpontfoglalás menüpont ráadásul mindig a legelső szabad időpontot kínálja fel, de persze kérhetünk máskorra is. Valamint ez az első felkínált időpont módosulhat az általunk választott szolgáltatástól és a járművünk típusától függően is. Gumicserére, defektjavításra, klímatöltésre és futómű állításra van lehetőség online időpontot foglalni. Regisztrációt követően pedig beállíthatjuk, hogy milyen autónk van, egyszere több szolgáltatásra is tudunk akár időpontot foglalni, illetve nyomonkövethetjük az időpontokat és akár módosíthatjuk, törölhetjük is őket. A munkálatokat is nyomon követhetjük a digitális munkalap révén. Sőt még egy nagy előnye van a rendszernek, ha ez még nem lenne elég.

Zsebből mehet az ügyintézés

Az online foglalások és az elvégzett munkák után jogosulttá válhatunk törzsvásárlói kártyára is, azzal pedig akár -10% kedvezménnyel vehetjük igénybe a szolgáltatásokat. Ráadásul ez a rendszer még velünk is lehet a zsebünkben. A cég ugyanis készített egy applikációt, amely mind Androidra, mind IOS rendszerre elérhető. Az asztali gépen használt regisztrációs adatokkal be lehet lépni, és akkor telefonról is lehet intézkedni.

A kényelem a helyszínen is biztosított

Igazán meglepő volt azt olvasnom a weboldalon, hogy az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. még arra is figyel, hogy milyen környezet fogadja az ügyfeleket. Rend és tisztaság jellemzi a szervízüket, emellett klimatizált ügyfélváróval is rendelkeznek, ahol kényelmesen megvárhatjuk a kisebb javításokat, munkálatokat; miközben ingyenes wifit is biztosítanak számunkra. Elég jól hangzik, főleg így a nyári melegben. Az ingyen wifi lehetőségének hála pedig hamarabb el is telik a várakozási idő.

Ez egy jó ajánlás volt

Összességében nagyon szimpatikus autószerviz benyomását keltették, úgyhogy hálás vagyok az ismerősömnek a tippért. Az alapos kutatásom után el is határoztam, hogy felveszem velük a kapcsolatot telefonon és megbeszélek egy időpontot, amikor odavihetem az autómat. Az online időpontfoglalást így most én nem használtam, mivel nem tudom a pontos problémát, viszont a későbbiekben biztos azt is igénybe veszem, mivel igazán pratikus és kényelmes megoldásnak tűnik. Alig várom, hogy élőben is megbizonyosodhassak a cég szakértelméről, precizitásáról és profizmusáról. Elég nagy elvárásokkal fogok odamenni, remélem majd elégedetten is fogok távozni.

Profit