Megszokott étterem, nyelviskola Budapesten

Hetente két alkalommal járok nyelviskolába a barátnőmmel. Ilyenkor mindig találkozunk a közelben egy kis étteremben, és onnan megyünk együtt.

Majd éhen haltam

Egyik alkalommal nem volt időm reggelizni, és fél egykor már olyan éhes voltam, hogy azt hittem kilyukad a gyomrom. Tudtam, hogy így nem ülhetek be a nyelviskolába, mert ha mg 2 órát nem eszem, tuti, hogy rosszul leszek.

Andi a barátnőm mondta, hogy tud egy jó helyet, nem messze, finom kaja van, és mindig frissen készülnek.  Mondtam neki, hogy nekem mindegy, jam-428094_640hogy mit fogok enni, csak valami kaja legyen, és ne szendvics, mert már a mellettünk lévő büfében annyi szendvicset ettem, hogy herotom van tőle.

A kis étterem

Helyes kis üzlet, amolyan nagymama kis kifőzdéje szerű, lehet amúgy elmentem volna mellette egyszerűen.

Gyorsan belapátoltam pár falatot, annyira finom volt…nem is néztem volna ki a helyből. Persze erre szokták azt mondani, hogy ne ítélj elsőre.

Na attól a naptól kezdve, ha lehetőségünk van rá, akkor ott eszünk egyet, mielőtt bemennénk a nyelviskolába Budapesten. Mára már amolyan megszokássá vált. Az árak is elfogadhatóak, így nem kell azon aggódnom, hogy nem engedhetem meg magamnak esetleg.

Szeretem ezeket a gyors ebédeket, mert legalább hetente két alkalommal lehetőségem van jól kibeszélgetni magamat a barátnőmmel.


Profit