Teafaolaj problémás bőrre

Problémás bőröd van? Rendszeresen szenvedsz a pattanásokkal, tiszta akne az arcod, piros, száraz, vagy éppen túl zsíros a bőröd? Akkor valószínű, hogy kipróbáltál már minden létező kozmetikumot, kezdve az arctisztító tonikokkal, az arclemosó tejen át az éjszakai tápláló arckrémig és az arcmaszkig bezárólag. Jó sok márka van és több bőrtípusra is gyártanak külön kozmetikumokat, úgyhogy egészen nagy a választék. Mégsem találtad meg a tökéletes terméket, minden csak egy kis ideig használt vagy egyáltalán be sem vált? Ne aggódj, ennek már vége, megvan a megoldás.

Nagyon egyszerű a megoldás a problémás bőrre, ráadásul 100%-ban természetes eredetű. Ez egy jó pont, mivel senki nem szereti mesterséges dolgokkal kenegetni magát, gondolom én. A teafa illóolaj kiváló alternatívája a bőrtisztító és nyugtató kozmetikumoknak, mert elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat, emellett pedig nyugtatja a bőrt és helyrehozza a felborult egyensúlyát. Ez eddig jól is hangzik, de hogyan kell helyesen használni egy illóolajat a bőrön? Csak rá kell kenni egy vattakorong segítségével? Vagy bele kell keverni valamibe? Nos, a legegyszerűbb megoldás, ha valamilyen kész kozmetikumba belekeverjük, például arckrémbe vagy lemosó tonikba. Néhány csepp teafa illóolaj elegendő lesz, jól el kell keverni és már készen is áll a használatra. Ha valaki közvetlenül a bőrén szeretné használni, az vegyen egy kevés hordozó olajat (például a mandula olaj tökéletes választás) és keverje hozzá az illóolajat. Fontos, hogy ne csak önmagában az illóolajat használjuk, mert az könnyen irritációhoz vezethet, az illóolaj töménysége miatt. Hordozó olajjal felhígítva már nem irritálja a bőrt a teafaolaj, de könnyen előfordulhat, hogy valakinek még így sem kellemes a használata, az intenzív, fűszeres aroma miatt. Kisgyermekeknél és állapotos, szoptató nőknél amúgy sem ajánlott illóolajat használni, de más is érezheti kellemetlennek az illóolajat.

Ha ki szeretnéd próbálni a teafa illóolajat, nincs más dolgod, mint az otthonod kényelméből végig böngészni a kínálatot a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj weboldalon. Még csak egy boltig sem kell elmenned, mert akár házhozszállítással is kérheted a csomagodat, vagy elmehetsz érte csomagpontra is. Érdemes szétnézni a különféle illóolajok között, alvászavarokra, korpás hajra, idegességre és még rengeteg problémára lehet őket használni, ráadásul mindegyik illóolaj teljesen természetes, nincsen benne hozzáadott adalék, hígító, tartósítószer, semmi ilyesmi.

Profit