A plasztikai sebészet és a mellnagyobbítás nem piramis játék!

Szerintem pont olyan mértékben oszlanak meg a vélemények az MLM-ről, mint ahogyan megoszlanak a plasztikai sebészettel kapcsolatban. Megosztó téma mindkettő? Igen. Sokak gondolnak rá úgy, mint egy negatív, embereket megtévesztő dologra? Igen. Ezek az emberek rosszul gondolják mindezt csak azért, mert tájékozatlanok a témában? Igen. A válasz mind igen és nagyon egyszerű a válasz, hogy miért. Sajnos nagyon eltérő jeleket kapunk a médiától és az emberek össze vannak zavarodva. Ez a zavar azonban nem csak a TV, vagy csak az internet miatt jött létre. Természetesen közrejátszik nagy mértékben az is, hogy az internettel már minden információ eljut az emberekhez, de már sokkal régebben is voltak elégedetlen nők. Tehát a mellnagyobbítás Budapest városában nem egy új keletű dolog!

Mégis mit takarnak ezek a műtétek?

A legjobb, ha ilyen esetben jó helyről tájékozódunk, megfelelő és hiteles forrásból. Sajnos nem nagyon könnyű megtalálni a szakértő oldalakat, amelyek egytől egyig majd a valóságot fogják elénk tárni, de éppen ezért vagyok itt. Amennyiben szeretnél részletesen tájékozódni egy plasztikai beavatkozásról vagy annak menetéről, áráról, előkészületeiről és feltételeiről, akkor ajánlom figyelmedbe a plasztika.info.hu oldalt. Ez egyébként a Kelemed Plasztikához tartozik, melynek névadója nem más, mint a szakmai kiválóság, Dr. Kelemed Ottó.

Igazán meglátszik a páciensekhez való hozzáálláson a 25 év szakmai tapasztalat. A doktor úr szakmai alázata és felkészültsége kifoghatatlan és egyben lenyűgöző. Kedvessége és türelme pedig páratlan, segítőkészsége minden vártat felülmúlt. Alaposan szemrevételezte a mellemet, megvizsgálta a lehetőségeimet, majd következett egy szakmai tanácsadás. Elmondta javaslatát, miszerint Ő egy kisebb implantátumot ajánl, azonban elmondta a lehetséges gondokat, amennyiben mégis kitartok a döntésem mellett. Ugyanis ez az én testem, az én pénzem és az én döntésem, így Ő nem is szeretne engem befolyásolni, csupán segít abban, hogy tisztábban lássam az összképet.

Minden tudás birtokában pedig tudok mérlegelni és felmérni a kockázatot vagy pedig a várható eredményeket. Végül hallgattam a doktor úrra és egy kisebb implantátum mellett döntöttem, amit egyáltalán nem bántam meg. Örülök annak, hogy a mellnagyobbítás Budapesten ilyen szintű szolgáltatássá vált, így bizalommal lehet igénybe venni. Panaszra semmi okom, sokkal inkább boldog vagyok és örülök a megújult külsőmnek, ami ugyanúgy természetesnek hat. Sőt, igazából ez természetesebb annál, mint amilyen lapos voltam. Szürreálisan lapos volt a mellkasom, de szerencsére ez már a múlté, mert Dr. Kelemen Ottó csoda kezei megmentettek engem és a dekoltázsomat.

Profit