Bombajó fűtőpaneleket találtam a neten

Igen, már megint ott tartok, hogyha a vásárlási szokásaimat kellene elemezni, akkor azt mondhatnám, hogy rettentően beszűkültem az internetes vásárlásra. Állandóan keresgélek, böngészek és ez mondjuk azzal is jár együtt, hogy állandóan találok is valamit.

Jóideje gondolkozom már azon, hogy átállok az elektromos fűtésre otthon. Egyszerűen kicsi a légtér és keveset is vagyok otthon, ezért jobban megérné árammal fűteni, arról nem is beszélve, hogy a gázkonvektor kezelésétől mióta használnom kell herótom van, ráadásul minden évben újra és újra meg kell nézetni, hogy minden rendben van-e vele, hiszen kellemetlen volna, ha miattam égne ki az egész társasház…

Szóval rövid keresgélés után találtam magamnak egy ígéretes forrást, ahonnan nem csak egy csomó infóra tettem szert a témában, de végeredményében akár a paneleket is megrendelhetem majd tőlük. A shop.klimaglobal.hu/futopanel_62 címen érhető el minden, amit tudni kell a témáról. Tudtátok például, hogy az elektromos árammal való fűtés a legkedvezőbb megoldás tud lenni a megfelelő paraméterekkel rendelkező légterekben? Én szerencsére pontosan ilyen belmagassággal rendelkező ingatlanban élek, úgyhogy kár lenne kihagynom ezt a lehetőséget. Az pedig teljesen érthető szempont emellett, hogy a fenntarthatóságban gondolkozom, és egy olyan fűtési rendszer, ami üzemeltethető kizárólag zöld energiával is mindig előrébb lesz a szememben, mint egy olyan, amihez mindenképp szükség van valamilyen nem megújuló energiaforrásra (itt most a gáz elégetésére gondolok).

Mivel alacsonyra kell felszerelni, sokan azt gondolják elsőre, hogy ez akkor biztosan nem jó választás a kisgyerekes, kisállatos lakásban, hiszen bármikor megégethetik magukat, ezért fokozottan balesetveszélyes. Hát nem! Az alacsony üzemi hőmérsékletnek köszönhetően nem éget, tehát nyugodtan hozzá lehet nyúlni, nem lesz tőle semmi baja sem kisgyereknek, sem kisállatnak. Ahogyan az áramütés esélye sincs a láthatáron se, mivel minden egyes elem a megfelelő burkolattal van ellátva.

Az a fajta ember vagyok, aki hosszú távra keres megoldás ezekre a problémákra, nem pedig csak 1-2 évre. Éppen ezért ebből a szempontból is nagyon szimpatikus az elektromos fűtőpanel, mert egyrészt a KlímaGlobal-nál is 5 év garanciát adnak rá, másrészt az is igaz, hogy gyakorlatilag a kopó alkatrészek teljes hiánya miatt ennél jóval tovább bírják ezek a fűtési rendszerek. Tehát érdemes rájuk beruházni.

És ha nem elég, hogy igazán tartós és megbízható megoldást kínál a családi otthon melegét illetően, akkor azt is elárulom, hogy még időt is spórol nekünk – már ami a felszerelésével járna. Ugyanis a tartópanelek felszerelését követően nagyon könnyedén rögzíthető a falon, mérettől függően akár egyedül is, mivel nagyon könnyű eszközökről van szó. Tehát akár még egyedül élő nőként is meg lehet vele birkózni.

Nagyon pontosan szabályozható a hőmérséklete, ha esetleg valami különleges, egzotikus növényt nevelgetnénk az otthonunkban, aminek nagyon fontos az állandó hőmérséklet – akkor ezzel a berendezéssel ez a téli időkben sem okozhat problémát.

A hatékonysága mellett a kedvező ára és üzemeltetése is nagyon csalogató – ugyebár pontosan ezért tervezek váltani. Azt hiszem, minden lényeges információt és lelkesítést megkaptam ahhoz ezen az oldalon, hogy belevágjak ebbe a kalandba! Teszek egy kört a bemutatótermükben, aztán kiválasztom a számomra leginkább megfelelő darabot és idén már elektromos árammal fogok fűteni.

Profit