Egy jó reklámnak köszönhetem, a siófoki medencés szállásomat

Amikor a tanulmányaimat elkezdtem, nem gondoltam volna, hogy még 20 év után is, azzal fogok foglalkozni, amit tanultam és amit a mai napig szeretek, ami minden nap arra ösztönöz, hogy új ötleteim legyenek, és mindig van inspirációs forrásom is. A marketing és az ehhez a témához kapcsolódó szakmák mindig is felkeltették az érdeklődésemet, számos olyan munkahelyen dolgoztam, ahol marketingfeladatokat is elláttam, midig is kedveltem, hisz nagy emberismeret kell ahhoz, hogy a vásárlók vásárlási szokásait feltérképezzem, elemezzem és hatást gyakoroljak rájuk, azzal a munkával, amit elvégeztem. Számottevően, olyan célokat kellett elérnem, hogy egy -egy terméket pozicionálni kell, vagy azért, mert új belépő a piacon, vagy versenytársai akadtak, és ezért egy új célcsoportot kellett keresni, ahol még tudja hozni az elvárt vételi, eladási számokat, és természetese ezáltal a megfelelő bevételt is el tudják érni a cégek. És mivel ez a szakmám, hogy figyelemfelkeltő, vásárlásra ösztönző reklámokat hozzak létre, ezért a konkurencia más cégek technikáját is meg szoktam figyelni, egyrészt mindig résen kell lenni a konkurencia tekintetében, másrészt pedig mindig tanul valami újat is az ember a hasonszőrű kollégáitól.

Ilyen figyelemfelhívó e-mailbe futottam bele a minap, ami az email címemre érkezett, semmi sallang nem volt benne, csak annyi, hogy: Siófokszállás.info | +36-20-225-8400. Nem is tudtam mire vélni, ennyire kevés információt tartalmazó levéllel még nem is találkoztam. Talán ez lehetett az ő vásárlói figyelemfelkeltésüknek az alap gondolata, ez meg is történt. Mivel nem volt e-mail cím a levélben, ezért beírtam a keresőbe, hogy: Siófokszállás.info | +36-20-225-8400 és milyen jól tettem. Egy csodálatos szállás honlapjára bukkantam, ami annyira jó is jött, mert éppen a családdal terveztünk egy hosszú hétvégét eltölteni a Balaton parton. Úgyhogy, akár áldozat lettem egy reklámnak, akár nem, de én elkezdtem az apartmanokat nézni, noha az a rengeteg ilyen területen eltöltött idő után is képes vagyok még ilyen felhívásokra rákeresni, majd meglátni bennük a lehetőséget. Több apartmant is találtam a weboldalon, és mindegyik más tulajdonsága miatt volt megnyerő. Volt, ahol saját medence állt rendelkezésre, volt ahol grillezési és bográcsozni lehetőség, és volt olyan is, amelynek az erkélyéről meg lehetett csodálni a balatoni naplementét.

Amint megláttam, hogy mennyi féle és fajta apartmannal rendelkezik a szállásoldal, máris elkezdtem játszani a gondolattal, hogy majd itt én egyszer még az idén milyen kényelmesen, és pihentetően fogok aludni. És ahogy erre a lapfülre rákattintottam, úgy gondoltam, hogy már most is elindulhatnánk a családdal, nem zavarna semmi sem, h nincs kiírva szabadságom, vagy hogy nem megoldott a helyettesítésem. A üzemeltető mindent elkövet annak érdekében, hogy az érdeklődőik, és leendő vendégeik a legnagyobb minőségű apartmant kapják meg, és tudják kiválasztani már online képek alapján is, azt, ahová később be szeretnének költözni és eltölteni pár pihentető napot. Ahhoz hogy minden érdeklődő a számára megfelelő szállást tudja kiválasztani, ezen leírások és képek teljesen elégnek bizonyulnak. Nekem sem okozott nagy nehézséget, hogy a medencés villára essen a választásom. A képek alapján nagyon elnyerte a tetszésemet. Kényelmet, nyugalmat és stílust áraszt magából, arról nem is beszélve, hogy az alap felszereléséhez, parkoló, wifi, és még tv is tartozik, ami a férjem számára elengedhetetlen, ha éppen foci meccs menne az ott tartózkodásunk alatt.

Persze az is hozzátartozott, az egész lelkesedésemhez, hogy az apartman rendelkezik saját medencével. Arról már nem is beszélve, hogy Siófokon van egy gyógyfürdő is, amely akkor is látogatható, és egy kiváló opció, ha éppen az időjárás nem kedvez a balatoni strandolásnak. Annyira ideális, minden tekintetben a nyaraló, hogy nem lehet kihagyni. Mint később kiderült, hogy nem is egy kampány mailt kaptam, hanem egy ismerősöm küldte át a szállás elérhetőségét, akivel beszéltük, hogy nyaralást tervezünk a családdal, de még nincsen konkrét hely, szállás hozzá. Ekkor gondoltam, hogy átküldi számomra az elérhetőséget, csak nem írt mellé kísérő üzenetet. 

Ennek az információnak a tudatában, már kértem is az árajánlatot, mert igencsak a szezonban lenne az érkezésünk, ahol már jó előre lefoglalják a szép szobákat, és én ezt a siófoki medencés szállást nem szerettem volna elereszteni. szerencsémre, hamar választ kaptam tőlük, és a válasz pozitív volt, hogy még szabad az időpont, amit megadtam, úgyhogy nem is telt bele sok idő, de én le is foglaltam. A család nagyon várta már a napját az indulásnak, ahogy az apartmanhoz értünk, még izgatottabbak voltunk, mert élőben még jobban nézett ki a nyaraló, mint a képeken. Ragyogott a víz a medencében, napsütés borította meg a kertet, ennél szebbet álmodni s tudtunk volna.
Amint megláttam a szobát csak ámulni tudtam, mert annyira rendezett és ízléses volt, remekül felszerelt, a fürdő is csodás volt, ami nálam az első kritérium, hogy tiszta legyen, ez pedig az volt, jó volt látni, hogy mennyire törődnek a higiéniával és a küllemmel. A gyerekek ahogy beértünk lepakoltak és már át is öltöztek, hogy indulhatunk a medencébe.

És ami még fenomenális volt a szálláson, hogy minden közel volt. Az üzletek, az éttermek, a szórakozási lehetőségek és nem utolsó sorban a Balaton partig is rövid séta vezetett. Minden nap finom, és friss ételeket ehettük. Nagyon örülök, hogy megkaptam az elérhetőségét az apartmannak, és másnak is ajánlani fogom. 

Profit