Milyen lehet a télikertek ára? És miből lesz rá pénzem végül?

Mert az biztos, hogy nagyon vágyom rá, hogy ilyet alakíthassak ki, ezért is érdekelt ennyire a télikertek ára!

Nem is olyan régen amúgy is egy teljesen új világba csöppentem. Egyik nap még a megszokott kerékvágásban tengettem az életem, a másik nap pedig már egy igazán érdekes és újszerű projekt közepén találtam magam. A történet kezdete egy baráti összejövetellel indult, ahol egy rég nem látott ismerősöm mesélt a saját vállalkozásáról, ami nem más, mint egy multi-level marketing (MLM) rendszerű üzlet. Míg a MLM témája számomra mindig is ellentmondásos volt, az ő szenvedélye és elkötelezettsége felkeltette az érdeklődésemet. Ekkor még nem is sejtettem, hogy ez az esemény vezet majd el engem az otthonom egyik legkedveltebb helyszínének megalkotásához, a télikertemhez. És így már sejtitek is, hogy mi a sejtelmes címbéli kérdésre a válaszom: hogy hogyan is lett mostanában több anyagi forrásom, és hogyan futja sokkal jobban, mindenre?

Ahogy teltek a hónapok, egyre jobban beleástam magam az MLM világába, rájöttem, hogy kár mindent túlaggódni, sok dolog a mi hozzáállásunkon múlik. Én ebből a gondolatból jobban tudtam inspirálódni is, mint valaha, így határoztam el, hogy a saját álmaimat így fogom megvalósítani, a télikert fogalomkörén belül is. Higgyetek magatokban – az visz a legjobban előre!

Az otthoni projekt megkezdésekor az első és legfontosabb lépésem a megfelelő szolgáltató kiválasztása volt. Rengeteg weboldalt böngésztem, és számos ajánlatot vetettem össze. Végül a kulteriarnyekolo.hu oldalára bukkantam, szerencsére, ami valamiért azonnal megfogott. Ekkor még nem tudtam, hogy velük minden ilyen sima lehet majd, mint amilyennek első benyomás alapján tűnt, de ebben is bejött az első megérzés és úgy általában a megérzésekre való törekvés és hagyatkozás. Az oldal dizájnja modern és felhasználóbarát volt, minden információt könnyedén megtaláltam, amire csak szükségem volt. Különösen tetszett, hogy az oldal tele volt hasznos tanácsokkal, nem csak a termékekről, hanem azok telepítéséről és karbantartásáról is. Valamint sok kapcsolatfelvételi módozat is volt feltüntetve.

A kulteriarnyekolo.hu kínálata között többféle télikerti megoldás is szerepelt, de ami igazán megkülönböztette őket a többi szolgáltatótól, az a testreszabhatóság volt. És itt még a télikertek ára nem is került képbe, de mint minden, az is nagyon rendben volt. Lehetőségem nyílt itt minden egyes részletet magam választani a folyamatra vonatkozóan, a keret anyagától kezdve a beépített világításig. Ezen felül pedig egy személyes konzultáció keretében teljesen át tudtuk beszélni még alaposabban az elképzeléseimet, és szakértőként tanácsokkal láttak el a legoptimálisabb megoldásokkal kapcsolatban. Változtatni is volt mód időközben apró dolgokat, szóval a rugalmasságot is dicsérném tényleg!

Nem ők maguk a kivitelezők, ezt azért szeretném tisztázni. Ők valójában a legjobb kivitelező kiválasztásában segítenek.

A folyamat során több olyan szolgáltatásban is részem volt, ami jelentősen megkönnyítette a munkámat. Az egyik ilyen a helyszíni felmérés volt, amit ingyenesen végeztek el, így pontosan tudták, milyen adottságokkal kell számolniuk a tervezés során. A másik nagy segítség a látványterv elkészítése volt, ami segített vizuálisan elképzelni, hogyan is fog majd kinézni az elkészült télikertem.

Amikor elérkezett a nagy nap, és elkészült végül a télikert, nem győztem csodálni a végeredményt. És nem győzöm azóta sem… Minden egyes részlet tökéletesen illeszkedett az elképzelésemhez már első látásra, és a télikert hihetetlenül jól beleillett az otthonom stílusába, már az első perctől. Az, hogy egy ilyen nyugodt és inspiráló helyet hozhattam létre az otthonomban, nagyban köszönhető a kulteriarnyekolo.hu-nak, akik nem csak egy szolgáltatást nyújtottak, hanem valódi értéket teremtettek az életemben. Azóta is imádok apróságokat alakítani rajta, de a lényeget megcsinálta ennek a csodás weboldalnak a kivitelező partnere.

A télikertem most már nemcsak egy hely, ahol pihenhetek és élvezhetem a természet közelségét, hanem egy személyes menedék is, ahol újra és újra felidézhetem azt az inspiráló utazást, ami elvezetett ide. Ha valaki hasonló álmokat dédelget, csak ajánlani tudom a kulteriarnyekolo.hu-t, mert náluk tényleg minden a vevő körül forog, és ők segítenek valóra váltani azt, amit elképzeltünk. És bár az utazásom egy MLM témájú beszélgetéssel kezdődött, egy csodálatos télikerttel ért véget, ami minden várakozásomat felülmúlta. És ez utóbbi fontosabb is. Hogy az MLM mennyire fog érdekelni a jövőben, az még kérdéses…

télikertek ára

Profit