Babakocsi vásárlás online? Persze, simán megoldható

A multi-level marketing nem éppen az a terület, ahol egy babakocsi beszerezhető, így muszáj voltam a területemtől kitekinteni. Egyébként most ebben a járvány adta időben úgy érzem, hogy újult erőre kapott az MLM tevékenység, többen szeretnének részese lenni, és bátrabban próbálkoznak. Ennek kifejezetten örülök, hisz nem ördögtől való tevékenység ez, mint azt sokan hiszik. Tudom, vannak nagyon erőszakos MLM képviselők, az ő nevükben is elnézést kérek mindenkitől, de tényleg tud ez jól működni, és tényleg van olyan, amibe érdemes befektetni, beszállni. Én a kozmetikai termékek piacán mozgok leginkább, magam is tesztelem a termékeket és tényleg csak olyat ajánlok másoknak, ami nekem is bevált. Volt már olyan, ami kevésbé jött be, azt egyszerűen nem tettem a saját portfóliómba és a hozzám csatlakozottaknak is elmondtam nem csak a pozitív tapasztalatokat. Szóval rövidre zárva a dolgot, lehet ezt is jól, tisztességesen művelni.

babakocsi

Visszatérve a babakocsihoz. Nem rég Jutka megkeresett azzal, hogy segítsek neki babakocsit vásárolni, ő nem annyira jártas a netes világban, a helyi üzletben pedig nem talál kedvére való babakocsit. Bár a multi-level marketing palettán nem szerepel ilyen termék, azért még is csak a segítségére tudtam sietni. Egy kisebb kutatást követően akadtam erre az oldalra, ami igazán nagy választékkal rendelkezik, így Jutkával egy egész délután át böngésztük a lehetőségeket. Nem mintha nehéz lenne az oldalon kiigazodni, hanem sok igazán minőségi darabbal rendelkezik ez a webshop, Jutka nem is gondolta, hogy ennyi fajta típus létezik, így annak is utána kellett olvasni, hogy mit tud egy multifunkciós vagy kétfunkciós babakocsi, és mit tud egy sport babakocsi. A barátosném nem igazán volt felkészülve a babakocsi vásárlásra, nekem sem kellett még ilyet beszereznem, de nagy mázlinkra az oldalon rengeteg információ megtalálható, ami alapján könnyedén el tudtunk igazodni a lehetőségek között.

Jutka kikerekedett szemmel figyelt miközben mutattam neki a lehetőségeket és olvastam fel, milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy-egy babakocsi, hogy miféle matracokat adnak hozzájuk, különféle kerekekkel is elláthatják őket, állítható, könnyen összecsukható szerkezetek vannak, kerék rázkódást gátló rendszerrel ellátva, amikhez akár többfunkciós táskát, pohártartót, szúnyoghálót, pelenkázótáskát is adnak. Esővédő fólia és vízlepergető fólia, hogy egy csepp se tudjon behatolni a szöveten a keresztül, ezzel is védve a babát. Könnyen használhatóak, nem nehezek, a babának is nagyon biztonságosak.

Nagyon jó ár-érték arányban vannak a termékek, újszülött kortól egészen négy éves korig megtalálható mindenféle verzió, amire szükség lehet. Jutka végül egy kétfunkciós babakocsi mellett döntött, mivel nincs autójuk, nincs szükségünk autós hordozóra. A kétfunkciós babakocsihoz pedig tartozik mózeskosár és sportülés is, így már a kicsi megszületésétől kezdve lehet használni, a sportüléssel pedig lényegében addig meglesznek, míg szükségük van babakocsira. Nagyon örülök neki, hogy segíthettem Jutkának. Mivel nálunk is már többször szóba kerül a babatervezés, el is mentettem a kedvencekbe az oldalt, ki tudja, mikor lehet rá szükségem ismét.

Profit