Nyakmasszázs Budapest belvárosában akciós áron

Ha a vásárlási szokásaimat próbálom valamilyen jellegzetességgel illetni, azt hiszem nem árulok el nagy meglepetést azzal, ha azt mondom, hogy egy akció nyakmasszázs Budapest belvárosában mindig felcsillantja a szememet. De ne szaladjunk ennyire előre.

Az elmúlt időszak sokmindenre megtanított, rádöbbentett saját magammal kapcsolatban. Többek között egész jó képet festett arról is, hogy hogyan és miként vásároltam be és hogy milyen funkciót töltött be ez az esemény a hetemben, napjaimban. Arra kellett rájönnöm, hogy rengeteg egyébként jobban hasznosítható időt és pénzt költök el az üzletekben. Teljesen feleslegesen szaladnak ki a kezemből a dolgok, egyszerűen nem vagyok ura a helyzetnek. Legalábbis a vírus előtt ez volt. Aztán jött a nagy bezárkózás és rászoktam a két hetente boltba járásra. Mondanom sem kell, hogy komoly számokban mérhető, hogy mennyit spóroltam meg magamnak, mind időben, mind pedig pénznem, bár persze az is igaz, hogy az idő pénz.

Azóta is próbálom tartani ezt a fajta szemléletet és racionálisan választani az ajánlatok között. Persze ha szembe jön egy akció, akkor én is nehezen állok ellen. Így jött szembe nem is olyan régen a karmathaimasszazs.hu ajánlata is, amire nem tudtam nemet mondani.

Régóta kerestem már egy jó masszázs szalont, ahol egy kicsit helyreteszik az elgémberedett részeimet. Van mit, hiszen az utóbbi időben leginkább csak ülök, az lenne a csoda, hogy nem lennék kicsit összegumbacolódva – már ami az izmaiamat illeti.

Ahogyan a Karma Thai Massage oldalára tévedtem rögtön az fogadott, hogy most akciós áron vannak a különböző kezelések. Hát gyorsan végig is pörgettem minden lehetőséget. Az itteni nyakmasszázs Budapest egyik legjobb, ha nem a legjobb nyakmasszázsa az egyik kollégám szerint – igazából ő ajánlotta a helyet is. Nyilván rá is kattantam rögtön, bár én nagyon szeretem az egész testet masszázsokat is, hihetetlenül fel tudnak frissíteni.

A nyakmasszázs Budapesten persze nem kuriózum, de mégis már a honlap alapján is olyan bizalmat kelt ez a helyzet, hogy szívesen teszi be az ember a fejét úgymond. A nyakmasszázs a vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően jótékony hatással van az alvás minőségére és a koncentrációs képességünkre.

Gondolom senkinek sem idegen az a pillanat, amikor úgy kelünk ki az ágyból, hogy na akkor most aztán semelyik irányba sem tudunk fordulni, mert beállt a nyakunk. Hasonló a helyzet akkor, mikor egész nap a monitort bámuljuk – én már csak tudom -, vagy akár valamilyen nehéz eszközt cipelünk egész nap a nyakumban, mint mondjuk hangszert, vagy fényképezőgépet. Ezekben az esetekben nagyon is érdemes beleveteni magunkat egy nyakmasszázsra Budapesten a Karma Thai Massage stúdiók valamelyikében, mert egy ilyen alkalommal pontosan azokat az izmokat stimulálják, amik ezekért a funkciókért felelősek.

Ha egy kicsit mögé akarunk nézni, hogy mitől alakulhat ki ez a klasszikus elgémberedett érzés, akkor elég kicsit a honlapon utánanéznünk, mert minden ott van egy helyen. A nyakban rengeteg olyan receptor van, amelyek blokkolásra kerülnek abban az esetben, hogyha a nyaki izmok megfeszülnek. Ha ezek az érzékek blokkolva vannak, akkor fordulhatnak elő olyan jelenségek, mint a fejfájás, nyakfájás, illetve bárminemű fájdalom vagy diszkomfort érzés.

Minél inkább stresszessebb életmódot folytatunk, annál inkább támogatjuk azt, hogy ez a különösen érzékeny nyaki terület megfeszüljön, befeszüljön és ne úgy továbbítsa a vért, impulzust és ingereket, ahogy kellene neki. Éppen ezért hogyha hosszú távon áll fenn egy ilyen nyakprobléma, az bizony komoly gondokat idézhet elő más területeken, mint például gerincferdülés és derékproblémákat is okozhat, ahogyan akár egészen a lábunkig is elérhet a fájdalom.

Azt gondolom tehát, hogy nem szabad tétlenkedni, hogyha tudjuk magunkról, hogy veszélyeztetett csoportba tartozunk, akkor tenni kell azért, hogy egészségesen működhessen a szervezetünk. Pláne, hogyha még akció is van a nyakmasszázsra. Sőt, nem csak a nyakmasszázsokra, hanem minden más masszázs fajtára is 20% kedvezmény van most. Ennek megfelelően egy 30 perces nyakmasszázs Budapest bármelyik Karma stúdiójában 5520 forintba (6900 Ft helyett), egy 60 perces nyakmasszázs 7120 forintba (8900 Ft helyett), egy 90 perces nyakmasszázs pedig 10 320 forintba (12 900 Ft helyett) kerül. Szerintem ezek bomba árak…

A bármelyik stúdiót pedig azért emlegetem ennyit, mert a nyakmasszázsra Budapesten két Karma Thai Massage stúdióban is lehetőség van. Az egyik a Síp utcában, található, a másik pedig a Király utcában. Nincs különbség a kettő között a szolgáltatásokat illetően, egyszerűen csak két üzlethelyiségük van, mi pedig kedvünkre választhatunk közülük. Szóval irány masszázsra!

Profit