Egy oldal, ami biztosan hozza az elégedettséget

A sok munka közben azért előfordul, hogy elfáradok én is. A munkám során igyekeznem kell, hogy mindig és mindenkoron, minden létező és nem létező figyelmemet a meglévő és a jövendőbeli vásárlókra irányítsam. Nagyon szeretem a munkámat, mert úgy vélem, hogy amit csinálok az jóval több, mint puszta értékesítés. Én azon dolgozom, hogy az emberek tartósan jól érezhessék magunkat és mindig olyan termékhez, vagy szolgáltatáshoz juthassanak hozzá, ami hosszú távon segít nekik abban, hogy jobb legyen az életük, egyszerűbbek legyenek a hétköznapjaik és minél hasznosabban tölthessék el az idejüket.

Azonban nekem is szükségem van olykor egy kis kikapcsolódásra. Egy olyan gondtalan másfél vagy két órára is, akár, amikor nem mások érdekeit tartom szem előtt. Amikor nem kell gondolkoznom semmin, amikor nem az én döntéseimen múlik, hogy másik mit fognak cselekedni. Kell az az időtöltés, amikor nem kell gondolkodnom, amikor egyedül vagyok és nem szükséges az sem, hogy másokhoz alkalmazkodjak. Valami, amit egyedül csinálhatok anélkül, hogy mások körülvennének. Egy-egy húzósabb nap, vagy hét után én az onlinefilmekhez fordulok egy kis leeresztésért.

Nagyon szeretem a kikapcsolódásnak ezt a formáját, mert roppant kényelmes szórakozás. ráadásul a laptopomat rá tudom csatlakoztatni a lapos képernyős tévémre, így az igazi moziélmény is megvan a saját nappalimban, anélkül, hogy mások mobiloznának, vagy motyognának, esetlen túl hangosan nevetnének mellettem.

onlinefilmek

Ráadásul van egy “bűnös” szenvedélyem is. Imádom az animációs meséket. Moziban viszont nem tudom megnézni őket, hiszen, hogy néz ki, hogy egy felnőtt férfi a Szörny Rt-re vált jegyet magának. Az onlinefilmekben viszont az a jó, hogy senki nem ítélkezik. Nem marad nyoma a videótékás jegyemen és tévé előfizetésem számláján sem jelenik meg, hogy mi mindenre voltam kíváncsi az elmúlt hónapban.

Nagyon könnyű és kényelmes módja ez a kikapcsolódásnak. Senkihez nem kell alkalmazkodnom, senkivel nem kell egyezkednem. Ráadásul bármikor elérhető. Ha este tizenegy órakor akarok elkezdeni egy filmet, hát akkor este tizenegy órakor fogom elkezdeni. Ráadásul nincsen semmilyen korlátozás. Ha reggel hattól, egészen este hatig akarom itt nézni a kedvenc sorozatomat, akkor így fogok tenni.

De az is külön hatalmas segítség ebben az oldalban, hogy minden film előtt megjeleníti a rövid leírását. Így az onlinefilmek történetét és érdekességét előbb is megtudhatom. Ami, ugye nem kérdés, hogy nagyban megkönnyíti a következő film kiválasztását. Ugyanis olyan nagy a kínálat, hogy biztosan belefutsz egy olyan műsorba, amiről addig nem hallottál, de a mozi plakátja alapján, amit megjelenít az oldal a film címe felett, nagyon megtetszett. Akkor csak rákattintasz és beleolvasol a leírásba. Akár csak a DVD borítóján. Ha tetszik, amit olvasol, akkor továbbkattintasz a videó megtekintésére. Ha nem, akkor visszamész a “polcokhoz” és békésen válogatsz tovább. Csak nyugodtan, hiszen senki sem sürget.

Ha pedig számodra segítséget jelent, hogy mások hogyan vélekedtek a filmről, amit szimpatikusnak ítéltél, akkor erre az esetre megtalálható az IMDb besorolás is. Nekem ez ugyan nem fontos, mert sokszor a saját vélemények a szöges ellentéte ennek, de tudom, hogy sokan így választanak néznivalót maguknak. Hiszen a munkámban is a közösségi vélemény alapján tájékozódunk és tesszük meg a megfelelő lépéseket.

Az oldalra regisztrálni is lehetséges. Természetesen nekem élő, aktív regisztrációm van a mozi.ma oldalára, hiszen majdnem napi szinten visszatérő nézőjük vagyok. Egy ilyen regisztráció pedig sokkal könnyebbé teszi a tájékozódást. Így, ha egy filmet szeretnék látni, amit már elfelejtettem, hogy láttam-e, akkor jelzi nekem, hogy ha igen és azt is, hogy vajon szeretném-e újra látni.

Hát, szóval én így szoknak kikapcsolódni az onlinefilmek segítségével. Mindenkinek megvan a maga saját praktikája. Nekem ez nagyon bejött, mindenkinek javaslom a kipróbálását. Garantáltan vissza fogsz ide térni az első alkalom után!

Profit