Jól elhelyezett reklám elsöprő siker

Amikor a tanulmányaimat elkezdtem, nem gondoltam volna, hogy még 20 év után is, azzal fogok foglalkozni, amit tanultam és amit a mai napig szeretek, ami minden nap arra ösztönöz, hogy új ötleteim legyenek, és mindig van inspirációs forrásom is. A marketing és az ehhez a témához kapcsolódó szakmák mindig is felkeltették az érdeklődésemet, számos olyan munkahelyen dolgoztam, ahol marketingfeladatokat is elláttam, midig is kedveltem, hisz nagy emberismeret kell ahhoz, hogy a vásárlók vásárlási szokásait feltérképezzem, elemezzem és hatást gyakoroljak rájuk, azzal a munkával, amit elvégeztem. Számottevően, olyan célokat kellett elérnem, hogy egy -egy terméket pozicionálni kell, vagy azért, mert új belépő a piacon, vagy versenytársai akadtak, és ezért egy új célcsoportot kellett keresni, ahol még tudja hozni az elvárt vételi, eladási számokat, és természetese ezáltal a megfelelő bevételt is el tudják érni a cégek. És mivel ez a szakmám, hogy figyelemfelkeltő, vásárlásra ösztönző reklámokat hozzak létre, ezért a konkurencia más cégek technikáját is meg szoktam figyelni, egyrészt mindig résen kell lenni a konkurencia tekintetében, másrészt pedig mindig tanul valami újat is az ember a hasonszőrű kollégáitól.

Ilyen figyelemfelhívó e-mailbe futottam bele a minap, ami az email címemre érkezett, semmi sallang nem volt benne, csak annyi, hogy: Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154. Nem is tudtam mire vélni, ennyire kevés információt tartalmazó levéllel még nem is találkoztam. Talán ez lehetett az ő vásárlói figyelemfelkeltésüknek az alap gondolata, ez meg is történt. Mivel nem volt e-mail cím a levélben, ezért beírtam a keresőbe, hogy: Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154, és milyen jól tettem. Egy csodálatos hotel honlapjára bukkantam, ami annyira jó is jött, mert éppen a családdal terveztünk egy hosszú hétvégét eltölteni egy igényes, és nagy lehetőségekkel bíró hotelben. Úgyhogy, akár áldozat lettem egy reklámnak, akár nem, de én elkezdtem a hotel ajánlatait nézni, noha az a rengeteg ilyen területen eltöltött idő után is képes vagyok még ilyen felhívásokra rákeresni, majd meglátni bennük a lehetőséget. Ahogy a hotel címét és elérhetőségét megnéztem a honlapon, hogy megbizonyosodjak, hogy valóban annak a felhívásnak az oldalán járok, amiről kaptam egy mailt, de minden megegyezett, mégpedig: Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154.
Ezért meg is néztem a szobakínálatukat, melyet annyira elnyerték a tetszésemet, hogy nem tudtam tőlük és a gondolattól szabadulni, hogy nekünk ezt a szuper hotelt látnunk kell még a nyár folyamán. 

Amint megláttam, hogy mennyi féle és fajta szobákkal rendelkezik a hotel, máris elkezdtem játszani a gondolattal, hogy majd itt én egyszer még az idén milyen kényelmesen, és pihentetően fogok aludni. és ahogy erre a lapfülre rákattintottam, úgy gondoltam, hogy már most is elindulhatnánk a családdal, nem zavarna semmi sem, h nincs kiírva szabadságom, vagy hogy nem megoldott a helyettesítésem. Számos szoba fajta a rendelkezésére áll a vendégeknek, ezen szobafajták, mint például a deluxe, vagy a comfort, a standart plus, standard szobák mindegyik egy rövid szobaleírással és egy tartozék, szolgáltatás megjelöléssel, valamint számos fényképpel van ellátva. A hotel mindent elkövet annak érdekében, hogy az érdeklődőik, és leendő vendégeik a legnagyobb minőségű szobát kapják meg, és tudják kiválasztani már online képek alapján is, azt, ahová később be szeretnének költözni és eltölteni pár pihentető napot. Ahhoz hogy minden érdeklődő a számára megfelelő szobafajtát tudja kiválasztani, ezen leírások és képek teljesen elégnek bizonyulnak. Nekem sem okozott nagy nehézséget, hogy a delux szobafajtára essen a választásom. A képek alapján nagyon elnyerte a tetszésemet. Kényelmet, nyugalmat és stílust áraszt magából, arról nem is beszélve, hogy az alap felszereléséhez, parkoló, wifi, és még tv is tartozik, ami a férjem számára elengedhetetlen, ha éppen foci meccs menne az ott tartózkodásunk alatt.

 Persze az is hozzátartozott, az egész lelkesedésemhez, hogy a hotel rendelkezik wellness részleggel, amiben nem csak számos mélységű, és nagyságú medencék találhatóak meg, hanem szaunavilág és még gőzkamra is, amely nagyon jót szokott tenni a bőrömnek, úgyhogy még egy plusz pont hotel részére. Arról már nem is beszélve, hogy a hotel bejáratával szemben található a gyógyfürdő. Annyira ideális, minden tekintetben a hotel, hogy nem lehet kihagyni. Mint később kiderült, hogy nem is egy kampány mailt kaptam, hanem egy ismerősöm küldte át a hotel elérhetőségét, akivel beszéltük, hogy nyaralást tervezünk a családdal, de még nincsen konkrét hely, szállás hozzá. Ekkor gondolta, hogy átküldi számomra az elérhetőséget, csak nem írt mellé kísérő üzenetet. 

Ennek az információnak a tudatában, már kértem is hoteltől árajánlatot, mert igencsak a szezonban lenne az érkezésünk, ahol már jó előre lefoglalják a szép szobákat, és én azt a deluxe szobát nem szerettem volna elereszteni. szerencsémre, hamar választ kaptam a hoteltől, és a válasz pozitív volt, hogy van még szabad szobájuk arra az időpontra, amit megadtam, úgyhogy nem is telt bele sok idő, de én lefoglaltam a szobát. A család nagyon várta már a napját az indulásnak, ahogy a hotelhez értünk a gyerekek megrohamozták a recepciót, a recepciósok nagyon udvariasan és gyerekszerető módon kezelték a helyzetet, azt, hogy a gyerekek izgatottak a szoba, valamint a wellness részleg miatt, hogy ők máris fürdeni szeretnének. 
Amint megláttam a szobát csak ámulni tudtam, mert annyira rendezett és ízléses volt, remekül felszerelt, a fürdő is csodás volt, ami nálam az első kritérium, hogy tiszta legyen, ez pedig az volt, jó volt látni, hogy mennyire törődnek a higiéniával és a küllemmel. A gyerekek ahogy beértünk lepakoltak és már át is öltöztek, hogy indulhatunk wellnesselni, ők mindegyik medencét ki szeretnék próbálni többször is- megnyugtattuk őket, hogy erre a következő egy hétben sok alkalmuk lesz.

Leértünk a wellness részbe ott is csoda fogadott, én a tisztaság és a küllem rabja vagyok, és itt minden az én kedvemre való volt. Látszott, hogy a medencék jól karbantartott, tiszta vizűek voltak. A szauna világ pedig magáért beszélt, a gőzkabinról nem is szólva. Mivel egy éveben csak egyszer fordulunk meg ilyen szép és kényeztető környezetben, ezért úgy döntöttem, hogy kihasználom a hotel nyújtotta össze szolgáltatást, és minden nap más masszázst próbáltam ki. Egyik energetizál, másik ellazított, így volt teljes a feltöltődés.  

És ami még fenomenális volt a hotelben, az a konyhája, nem telt el úgy nap, hogy ne laktunk volna jól teljes mértékben, nagy és ízletes adagokkal készülnek a hotel konyháján dolgozók a vendégeik részére.  Minden nap finom, és friss ételeket ehettük. Nagyon örülök, hogy megkaptam az elérhetőségét a hotelnek, és másnak is ajánlani fogom. 

Profit